Fankas może i z tej gorszej ale za to jakie kebaby mamyFankas pisze:niestety z tej drugiej(gorszej) strony sołyDzo-Dzo pisze:No w końcu Tomuś![]()
![]()
![]()
Vitaj![]()
Kęty rosną w siłę
powitac:D

Fankas może i z tej gorszej ale za to jakie kebaby mamyFankas pisze:niestety z tej drugiej(gorszej) strony sołyDzo-Dzo pisze:No w końcu Tomuś![]()
![]()
![]()
Vitaj![]()
Kęty rosną w siłę
powitac:D
Ruda i Piotr pisze:Vitka
Tak długo zwlekałeś z rejestracją, że zaczęłam się zastanawiać. Powitać Cię tu , czy za dwa tyg. dokopać osobiście![]()
Co mi tam
Gdynia Vita Kęty![]()
i
Fankas pisze:Ruda i Piotr pisze:Vitka
Tak długo zwlekałeś z rejestracją, że zaczęłam się zastanawiać. Powitać Cię tu , czy za dwa tyg. dokopać osobiście![]()
Co mi tam
Gdynia Vita Kęty![]()
i
w swym mniemaniu i zblizajacych sie wydarzen sadze(a wydaje sie ze poprawnie) iz najlepszym rozwiazaniem bedzie druga z posrod wyminionych propozycji![]()
Ruda i Piotr pisze:Fankas pisze:Ruda i Piotr pisze:Vitka
Co mi tam
Gdynia Vita Kęty![]()
i
w swym mniemaniu i zblizajacych sie wydarzen sadze(a wydaje sie ze poprawnie) iz najlepszym rozwiazaniem bedzie druga z posrod wyminionych propozycji![]()
Też tak myślę![]()
Ad1. no właśnie też mi się nie podobał i zmieniłem tylko oczekuje jeszcze na przyjęcie...diablique pisze:po 1 co to za jakis blady kolor nicka? - moze bys sie zołnersił
po 2 gdzie awatar?
po 3 gdzie fota vfry?
po 4 nareszcie
po 5 czesc
Po co szukać, borówki dojrzewają, zrób zdjęcie i awatara masz z głowyHołek pisze:Ad2. Avatara muszę sobie dopiero jakiego poszukać![]()
hehe musze nad tym pomyślećRóża pisze:Cześć![]()
Po co szukać, borówki dojrzewają, zrób zdjęcie i awatara masz z głowyHołek pisze:Ad2. Avatara muszę sobie dopiero jakiego poszukać![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości