Pozdrowionka ;)
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Witaj Ptaśka - jak sam nick wskazuje będziesz fajnie latać na VFRce.
VFR-OC NORTH Viking SEXszyn - bo tak brzmi pełna nazwa i jak wskazuje intergruje Ołnersice i Ołnersów mających jakikolwiek związek z Północą (NORTH) Vikingami (Viking) oraz tym ostatnim członem nazwy
(SEX- ang. płeć) czyli np. trzeba jakąś tam płeć posiadać w przeciwieństwie np do Romana Gier z tychów.
Jeżeli czujesz silną więź z mrozem arktycznym, uwielbiasz palić rabować i gwałcić (przysługują kartki na tę czynność) i generalnie duchowo bliżej Ci do morza niż do gór to serdecznie zapraszamy do naszej SEXszyn - poszukaj postów na ten temat to dowiesz się więcej.
Są jeszcze niskie numery członkowskie zdaje się że np 1

VFR-OC NORTH Viking SEXszyn - bo tak brzmi pełna nazwa i jak wskazuje intergruje Ołnersice i Ołnersów mających jakikolwiek związek z Północą (NORTH) Vikingami (Viking) oraz tym ostatnim członem nazwy

Jeżeli czujesz silną więź z mrozem arktycznym, uwielbiasz palić rabować i gwałcić (przysługują kartki na tę czynność) i generalnie duchowo bliżej Ci do morza niż do gór to serdecznie zapraszamy do naszej SEXszyn - poszukaj postów na ten temat to dowiesz się więcej.
Są jeszcze niskie numery członkowskie zdaje się że np 1

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Nie lubię być gwałcona i rabowana, ale jeżeli to ja mam rabować i gwałcić... no nie wiem. Może jak spróbuję to się przekonammors pisze: Jeżeli czujesz silną więź z mrozem arktycznym, uwielbiasz palić rabować i gwałcić (przysługują kartki na tę czynność)

Poproszę w takim razie 1mors pisze:Są jeszcze niskie numery członkowskie zdaje się że np 1![]()

Kobiety do garów... V4 

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Mocą (nietjuningowaną) 109KM i Momentem 80Nm - nadaną mi przez VFR-OC NORTH Viking SEXszyn nr 001 Draghara - przyjmujemy Cię Ptaśka w poczet ww bractwa i przyznajemy numer
10.
Hurrrra!!! Mamy nową Ołnersicę - oj rozrasta sie rozrasta grupa Vikingowa.
Oczywiśnie to nie TY będziesz rabowana, palona i gwałcona - od tej chwili to jest Twój przywilej. Oczywiście możesz tego używać w dowolnej ilości ile tam lubisz. Zrabować 10 groszy, spalić kupkę śmieci, a jeśli chodzi o gwałt Twój wybór kogo, kedy i ile
w każdym razie kartki na gwałt już Ci przysługują.
Proponuję:
zapisz się na koszulki - fajne są,
zapisz się na naszywki - fajne będą,
zapisz się na mikroZlocik Szwajcaria kaszubska 2007 we Wdzydzach Kiszewskich - z Grudziądza masz rzut moherowym beretem. Jak chcesz to ktoś po Ciebie przyleci - np Jacko
- a jak będzie? Nie pytaj 

Hurrrra!!! Mamy nową Ołnersicę - oj rozrasta sie rozrasta grupa Vikingowa.
Oczywiśnie to nie TY będziesz rabowana, palona i gwałcona - od tej chwili to jest Twój przywilej. Oczywiście możesz tego używać w dowolnej ilości ile tam lubisz. Zrabować 10 groszy, spalić kupkę śmieci, a jeśli chodzi o gwałt Twój wybór kogo, kedy i ile

Proponuję:
zapisz się na koszulki - fajne są,
zapisz się na naszywki - fajne będą,
zapisz się na mikroZlocik Szwajcaria kaszubska 2007 we Wdzydzach Kiszewskich - z Grudziądza masz rzut moherowym beretem. Jak chcesz to ktoś po Ciebie przyleci - np Jacko

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
tylko żeby nie było, że my lecimy do Ciebie a Ty w tym czasie do nasMadziX pisze: mama nadzieję,że nastąpi to wcześniej niż poźniej.... ja chcę do Was...

Gabas mocno się łamie, ja jestem zdecydowany a Jacko mocno zastanawia.
Oczywiśnie mikroZlot we Wdzydzach -przechrzczonych na Wcyce- bez Ciebie może zostać uznany za nieważny
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
nie nie..wszytko dogadamy..mors pisze:tylko żeby nie było, że my lecimy do Ciebie a Ty w tym czasie do nasMadziX pisze: mama nadzieję,że nastąpi to wcześniej niż poźniej.... ja chcę do Was...![]()
Gabas mocno się łamie, ja jestem zdecydowany a Jacko mocno zastanawia.
Oczywiśnie mikroZlot we Wdzydzach -przechrzczonych na Wcyce- bez Ciebie może zostać uznany za nieważny
a to miłe wiadomości..w ostatni weekend odkryłam w mojej okolicy tak boskie trasy ,ze głowa mała, dawno nie byłam pod takim wrażeniem ! przyjeżdzajcie ! fotki dzis zapodam,ale nie oddają rzeczywistości..