Dzieńdoberek!:)

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
Kombajnista
Imię: Bartłomiej

Post autor: Kombajnista » wt 08 lut 2011, 12:09

VFR-ka to był motocykl na który polowałem od dawna.
Wiadomo, pokaz możliwości technologicznych Hondy, no i to V4, no i te koła zebate, i ten monowahacz... ahh... :smile:
Jakieś półtora roku temu już prawie kupiłem 750 RC36II, piękna, czarna, po ślizgu delikatnym, ale ktoś mnie podkupił o 2 godziny wcześniej. A w sumie już byłem zdecydowany. I tak przebyłem rok, w ostatnie wakacje znowu załapałem się do jakiejś pracy (gdzie przyjmą studenta Mechaniki i Budowy Maszyn po drugim roku? Na budowe, nie gdzie indziej:) ) Ale ważne było, że jakiś pięniądz z tego był. A że pracowałem na tej budowie koło Augustowa wiec parę kilometrów do Warszawy i domu było, i któregoś razu przeglądajac alledrogo wpadła mi w oko niebieska (kiciol- przykro mi, że nie czerwona :mrgreen: a kombajn też nie czerwony tylko zielony :smile: ) 800-ka i to z 2000 r. i najlepsze, że była po drodze do domu:). Jako,że nie dysponuje zasobnym portfelem motocykl oczywiście nie był tip top. Ale już wraca do zdrowia :smile:
Zdjęć na razie nie wrzuce, bo ich po prostu nie mam. Awaria twardego dysku, a teraz brak cyfrówki, no i rzadkie wizyty rodzinnego domu napewno tego nie przyspieszą.
Tak wogole, bawię się też w zabytki, szczególnie doby PRL. A VFR-ka to taki odskok w przyszłość, do tej pory jak wchodze do garazu to nie moge uwierzyć, że wreszcie stoi u mnie japonia, nie czyjaś, nie do naprawy, nie do regulacji, tylko moja, własna :smile:

kiciol
klepacz
klepacz
Imię: Roman
województwo: wielkopolskie

Post autor: kiciol » wt 08 lut 2011, 15:33

Kombajnista pisze:kiciol- przykro mi, że nie czerwona a kombajn też nie czerwony tylko zielony ) 800-ka i to z 2000 r
Zasmuciłeś mnie podwójnie :razz: Ale przynajmniej model właściwy :mrgreen:
... owoc żywota twojego je...ZUS .

http://www.bikepics.com/pictures/2297876/

ODPOWIEDZ