A jak masz się czuć? przecież jesteś w rodzinie.ethiel0 pisze:powoli zaczynam sie czuc jak czlonek rodzinki
CZESC czolem VFR maniacy :D
- ethiel0
- teksciarz

Wiatam wszystkich ponownie...widze duzo sie nie nazmienialo 
VFR 400R sprzedana troche mala jednak byla
teraz na Bandicie 650s smigam od jakiegos czasu i przyzwyczajalem sie do ciezszego moto...Ale pora znowu wsiasc na VFR
tym razem bede szukac 800i 98-2001
wiec troche trzeba bedzie przekopac forum...jak sadzicie:po doswiadczeniach z VFR400 powinienem wylapac jak bedzie cos nie tak z 800?
Jak ktos chce pewnie kupic bandita 650s w idealnym stanie 6k przejechane(w tym ja 3k zrobilem) rocznik 2005 to moze sie odezwac PM
ja juz zdecydowalem szukam VFR 
Pozdrawiam
VFR 400R sprzedana troche mala jednak byla
Jak ktos chce pewnie kupic bandita 650s w idealnym stanie 6k przejechane(w tym ja 3k zrobilem) rocznik 2005 to moze sie odezwac PM
Pozdrawiam
- ethiel0
- teksciarz

Ciekawe czy ktos z was tez lubi tego sluchac? hmm ja zauwazylem ze mi tego brakuje jak zmienilem moto na bandita
Pozdrawiam
-
michal1misiekk
- bywalec

- Imię: Michał
Cóż powiedzieć. Dużego doświadczenia nie mam, VFRka to moje pierwsze moto. Przejechałem się raz na VFRce brata i kupiłem sobie:) dźwięk to jak symfonia dla uszu. ten moto ma jaja i to takie cojones, jak u słonia:) żaden rzędowy odkurzacz nie zapewni takich doznań estetycznych dla zmysłu słuchu jak VFR... Już nie wspominając o tym co się dzieje jak podkręcisz obroty (te wibracje:))))):motolove. Swoją drogą, jak mogłeś opchnąć 400??!! Taki rarytasik, wyjadacz marmolady z pączków:)
-
michal1misiekk
- bywalec

- Imię: Michał
- ethiel0
- teksciarz

ee niebieskie tez sa szybkiemichal1misiekk pisze:Co do koloru to moje zdanie jest takie, że szybkie rzeczy są albo czerwone, albo żółte, albo czarne:) Czarne może rzadziej, ale wyobraź sobie zielone ferrari....
coz powiedziec Panie hehe VFR 400R ma tutaj cene zblizona do 800Fi...na dwa moto mnie nie stacmichal1misiekk pisze:Cóż powiedzieć. Dużego doświadczenia nie mam, VFRka to moje pierwsze moto. Przejechałem się raz na VFRce brata i kupiłem sobie:) dźwięk to jak symfonia dla uszu. ten moto ma jaja i to takie cojones, jak u słonia:) żaden rzędowy odkurzacz nie zapewni takich doznań estetycznych dla zmysłu słuchu jak VFR... Już nie wspominając o tym co się dzieje jak podkręcisz obroty (te wibracje:))))):motolove. Swoją drogą, jak mogłeś opchnąć 400??!! Taki rarytasik, wyjadacz marmolady z pączków:)
a mala VFR to naprawde fajna rzecz dla poczatkujacych i mniejszych osob ja mam 185cm i 80-90kg wiec tak srednio wygodnie sie jechalo z kolanami przy glowie
No czesc V-teczkaNarwany pisze:Viteczka na forum !!!!
- Peniek
- bywalec

- Imię: Przemek
- Kontakt:
Vitam również
a co nie da się zielonego ferrari
http://www.seriouswheels.com/pics-1990- ... pen-st.jpg
ludzie maja różne pomysły...
:
a co nie da się zielonego ferrari
http://www.seriouswheels.com/pics-1990- ... pen-st.jpg
ludzie maja różne pomysły...