Witajcie najszczęśliwsi z motocyklistów :P

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
zachtomasso
teksciarz
teksciarz

Post autor: zachtomasso » pn 25 wrz 2006, 13:17

Czy "przypadkiem" nie masz VFRy w kolorze blue ?
Coś mi się w sobotę rzuciło w oczy w Ząbkach właśnie w takim malowaniu. Stała i wygrzewała się na słoneczku. :)
CB650F
był: VFR 750 F RC 24 '88 Hand Made Police Version :)

DaVeeD
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: DaVeeD » pn 25 wrz 2006, 20:29

WOW :shock: Po prostu mje przytkało... Heh, moja niebieska, i w sobote chyba rzeczywiście stała na słońcu :) A no bo w sobote rozbierałem ją na części pierwsze coby ją dokładnie pooglądać, a potem motoride: nad Zegrze do Nieporętu zrobić pare km. Czemu nie wpadłeś? :lol Jak była VFR byłem i ja :razz: Jeszcze raz wielkie :pwned za spostrzegawczość :x_wtf :x_wtf :x_wtf

Awatar użytkownika
zachtomasso
teksciarz
teksciarz

Post autor: zachtomasso » pn 25 wrz 2006, 20:41

Spoko. Po prostu przejeżdzałem na 4 kołach z wielką drabiną na dachu :) Takie nowe "weekendowe" zajęcie. :biggrin

A zobaczyłem ją w ostatnim momencie, bo lookałem w lewo chcąc znaleźć jakąś uliczkę do przebicia się do Ks.Skorupki. I nie znalażłem bo za daleko juz byłem, ale za to rzuciła mi się VFRka :shock: jakbym mial więcej czasu i był sam, to na bank mialbyś "odwiedziny" :biggrin

Daleko nie mamy więc jeszcze pewnie sie spotkamy pogadać i poglądać sprzęty (tylko bez skojarzeń bo to ostatnio na tym forum modne :lol :lol :lol )

pozdrawiam i lece do domu bo mnie ochrona z roboty zaraz wywali :killer
CB650F
był: VFR 750 F RC 24 '88 Hand Made Police Version :)

ODPOWIEDZ