Dobry!!Dobry!!

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » pn 03 mar 2008, 22:04

VVVVitam !!!
Twoj moto jest szybszy, a ja mam większe cycki, a Romek ma sersze alusie, a wujek Wladzio glosniej pierdzi ----------> podstawowka :mrgreen:
pozdro a VFR jest najlepsza HA ! :evil :evil
Obrazek

Awatar użytkownika
Little Sister
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Little Sister » śr 05 mar 2008, 00:45

YamaCHa - złom i blacha :P
No, ale jak kultura nakazuje - witamy :twisted:

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: ZULEK » śr 05 mar 2008, 14:28

YAMA-HAMA, :lol
ale jakby nie patrzał też motorek
PoVitać kolegę! ;-)

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » śr 05 mar 2008, 23:14

Vitaj Pogromco :bye mamy w ekipie kilku Ownersów, którzy nie jeżdżą VFR-ami, a cieszą sie szacunkiem innych członków VFR-OC, więc rodzaj moto na jakim jeździsz nie ma wiekszego znaczenia, natomiast to jakim jesteś człowiekiem. Mam nadzieję, że bedziesz sie dobrze czuł w naszym gronie, ale radzę nie krytykować publicznie VFR-y - szczególnie na tym forum :lol:

Awatar użytkownika
SzeFu
bywalec
bywalec

Post autor: SzeFu » pt 07 mar 2008, 11:00

tylko ze Rysiu a.k.a Placek ma R1 z 2001 roku to nie wiem gdzie on tam PC wsadzi ale jesli znasz jakis sposob na to zeby PC dzialalo w gaznikowcu to sie podziel z nami ta radosna nowina! :)

Mi sie wydaje ze Pogromca to nawet juz kolegow nie ma pod kolumna i chodzi z jednego firum na drugie i szuka przyjaciol a ze jest jaki jest to mu ciezko idzie i go nikt nic kocha. W głebi to pewnie dobry czlowiek. Z reszta w pierwszym poscie ladnie napisal ze VFR to fajne moto.

Z motocyklowymi pozdrowieniami bracia motonici
Michal a.k.a Szefu
Bo maneta jest od tego aby krecic nia na całego - Yoghurty PTb
Nawet kobiety mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo... :)

Skóra
klepacz
klepacz

Post autor: Skóra » pt 07 mar 2008, 11:52

Witaj.
Jestem w 100 % za słowami Arcziego, w końcu chodzi o miłe spędzenie czasu a nie przechwalanie się co kto i gdzie ma najszybszego.

Awatar użytkownika
Smoku
pisarz
pisarz
Imię: Jakub

Post autor: Smoku » pt 07 mar 2008, 12:11

Pogromca VFR pisze:no sorki mam chyba po coś Power Comannder i Full Exhaust Akrapovic System + K&N + Ngk Iridium + Quick Shifter + Ohlinsa amorek skrętu
moja R1 na gumie leci 220 km/h, a na prostej pod 300 km/h więc powodzenia...

Szanowny Piotrze B jak jesteś taki dobry to podnieś sam rękawicę, a nie wystawiasz "innych ownersów"
No to ja podniosę rękawicę za Piotra i pozwolę Ci oblać się wstydem kiedy XX będę Cię na zakręcię mijał, a później na prostej :evil :evil

Vitam i ja :bye
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...

Awatar użytkownika
mucha
pisarz
pisarz

Post autor: mucha » pt 07 mar 2008, 13:09

No witam witam pogromce! Ale nie wiem czy dobrze ze sie tu zalogowałeś, bo po niezwykle ciekawym przyjeciu widze ze nic miłego spotkac cie tu nie może. Dawno nic nie pisałem. Troche mnie nie było, troche zapomniałem o forum, a jak sobie poczytałem to i owo o jakichś dziwnych podziałach na aktywnych nieaktywnych lub mniej aktywnych, bardziej lub mniej owners przez "małe o", to tak sie zastanawiam czy takie coś jak to forum ma sens. To jest forum vfr, jak sądziłem dla wszytkich tych którzy tym jeżdzą, jeździli, chcą jeździć, maja jakiś tam sentyment lub poprostu chcą tu byc ze wzgledu na "rodzinna" atmosfere, przedewszystkim jednak kochaja motocykle!!!!! , a tym czasem w najlepsze zaczęło funkcjonować kolo wzajemniej adoracji, gdzie bez kubła "żółtej wazeliny rc 36 II" (niektórzy wiedza o co chodzi) nie podchodź. A przecie motocykle to wolność, pewnego rodzaju swoboda, no i zdawałoby sie fajni ludzie, a tymczasem skresla sie człowieczka, ogranicza jego byt na forum od ilości odwiedzin, posiadania pj, jakosci i ilości wypowiedzi. Tak jak sobie obserwuję, to robi sie powoli z tego gówno typu MC i w tym kieunku zmierza. Także jak bedziesz jechał swoja R1 i coś ci sie przytrafi to nie licz za bardzo na pomoc bo w końcu jesteś mistrzem prostej, lejesz kujawski, albo ktos cie ominie bo pochopnie podniósł jakąś tam dziwna rękawicę, a teraz sie boi aby cie nie spotkać. Pozdrawiam kolego, ale jako motocyklista, a nie reprezentant tego forum. SIEMANKO!
VFR wszystko przetrzyma.

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » pn 10 mar 2008, 23:55

Tak dla porządku - rozwinięcie tematu jest tu ;-) http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... c&start=15
:-)

Awatar użytkownika
Heroinka :D
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Heroinka :D » śr 12 mar 2008, 16:32

Vitaj :smile:
Piękna jest to dziewczyna, co zwie się Heroina. ;-)

ODPOWIEDZ