Witam serdecznie.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witam serdecznie.
Witam.
Na imię mi Tomek. Mieszkam w Rumii koło Gdyni.
Lubię motocykle, samochody, muzykę klasyczną, kulturę sarmacką, architekturę przełomu XIX i XX wieku oraz historię naszego kraju.
Na razie jeszcze bez motocykla, choć poszukiwania właściwego modelu są cały czas w toku. Moje zainteresowanie kieruję w stronę pewnej VFR - ki z Rzeszowa. Na zdjęciach wygląda zachęcająco, ale jak pokazuje lektura forum w tym przypadku oczom nie należy tak do końca ufać. Myślę, że z Waszą pomocą uda się wybrać i nabyć sprzęt zdatny do bezpiecznego przemieszczania się po coraz to bardziej zatłoczonych i dziurawych polskich drogach.
Pozdrawiam gorąco wszystkich Ownersów.
figaro
Na imię mi Tomek. Mieszkam w Rumii koło Gdyni.
Lubię motocykle, samochody, muzykę klasyczną, kulturę sarmacką, architekturę przełomu XIX i XX wieku oraz historię naszego kraju.
Na razie jeszcze bez motocykla, choć poszukiwania właściwego modelu są cały czas w toku. Moje zainteresowanie kieruję w stronę pewnej VFR - ki z Rzeszowa. Na zdjęciach wygląda zachęcająco, ale jak pokazuje lektura forum w tym przypadku oczom nie należy tak do końca ufać. Myślę, że z Waszą pomocą uda się wybrać i nabyć sprzęt zdatny do bezpiecznego przemieszczania się po coraz to bardziej zatłoczonych i dziurawych polskich drogach.
Pozdrawiam gorąco wszystkich Ownersów.
figaro
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Wstawiłem równoległy post w dziale "Oceniamy Ofert Motocykli"slawas pisze:Witaj! prześlij linka tej furki
Pozdrawiam - figaro
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
RUMIA CIĘ VITA FIGARO !!!! Trzeba się spotkać, pogadać ewentualnie wskakój na moje gg i się stykniemy, pogadamy!! Fajnie że w końcu mam kogoś z mojego miasta
[ Dodano: 2008-02-18, 18:08 ]
co do sprzeta w tej cenie w Gdańsku jest jeszcze chyba u Gofer'a chciał swoją sprzedać
[ Dodano: 2008-02-18, 18:08 ]
co do sprzeta w tej cenie w Gdańsku jest jeszcze chyba u Gofer'a chciał swoją sprzedać
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>