Zachęcony informacjami z forum.motocyklistow i uprawniony niedawnym zakupem VFRki niniejszym się witam

Po zerknięciu na częstotliwość tematów w powitalni i spotkawszy chyba z 4 VFRki wczoraj wieczorem w Wawie dochodzę do wniosku, że to epidemia jakaś - i oby tak dalej, niech baród wreszcie zrozumie, jaki sprzęt jest najlepszy

Pozdrawiam i do zobaczenia,
osito
 Przywitaj sie z nami.
 Przywitaj sie z nami.

Jak chcesz być na www to podeślij mi na maila fotki sprzęta z jakims krótkim opisem to sie doda  ;]  No i moze jestes chętny na Ogólnopolskie Spotkanie? Niedaleko wawy (ok 90 km) wiec moze sie skusisz
   Jak chcesz być na www to podeślij mi na maila fotki sprzęta z jakims krótkim opisem to sie doda  ;]  No i moze jestes chętny na Ogólnopolskie Spotkanie? Niedaleko wawy (ok 90 km) wiec moze sie skusisz 

jakkolwiek głupio to brzmi
  jakkolwiek głupio to brzmi   :
:
 wazne jak sie toczy! BTW kolorow - podobno czerwonych sprzetow dosiadaja ci z malymi siusiakami... Moge takie pierdoly wypisywac, bo sam mam czerwona, hi hi
  wazne jak sie toczy! BTW kolorow - podobno czerwonych sprzetow dosiadaja ci z malymi siusiakami... Moge takie pierdoly wypisywac, bo sam mam czerwona, hi hi   

) jestem bardzo zadowolony
 ) jestem bardzo zadowolony