hej
hej, hej ja Was przepraszam bardzo kochani ale jakos sie nie moge ogarnac w tym forum bo tu tyle tematow itp a ja tu malo kogo znam wiec nie chce robic spamu bo to takie powazne i zacne forum
)
jesli chodzi o moje prawko to ja mam teorie wazna do kwietnia wiec pewnie bede zdawac jeszcze raz jakos w marcu- z tego co wiem to nie ma jeszcze zapisow na egzaminy na ten sezon przynajmniej w Warszawie!!
moi instruktorzy zaczynaja jezdzic w polowie lutego wiec pewnie sie u nich po zimie troche doszkole i pojde na egzamin no i mam nadzieje zdam..
swoja droga dziwne ze jeszcze nie lataja bo ja juz pare razy w tym roku jezdzilam i wcale nie bylo tak zle no ale w sumie zimno jeszcze..
a co tam u Was??
mam nadzieje ze jakos sie ustawimy w nowym sezonie!!
Pozdrawiam.

jesli chodzi o moje prawko to ja mam teorie wazna do kwietnia wiec pewnie bede zdawac jeszcze raz jakos w marcu- z tego co wiem to nie ma jeszcze zapisow na egzaminy na ten sezon przynajmniej w Warszawie!!
moi instruktorzy zaczynaja jezdzic w polowie lutego wiec pewnie sie u nich po zimie troche doszkole i pojde na egzamin no i mam nadzieje zdam..
swoja droga dziwne ze jeszcze nie lataja bo ja juz pare razy w tym roku jezdzilam i wcale nie bylo tak zle no ale w sumie zimno jeszcze..
a co tam u Was??
mam nadzieje ze jakos sie ustawimy w nowym sezonie!!

Pozdrawiam.
"Bo chciala miec motocykl tak szybki jak ptak, by jej dlugie wlosy owiewal cieply wiatr..
autostrada szczescia pedzic do szalenstwa poprzez kolorowy swiat!!"

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Diablica jak tam Twoja cbrka się miewa? sezon rozpoczęty
czy jeszcze nie zakończony ? życzę powodzenia w prawku i szczerze trzymam kciuki ! będzie dobrze,,,
spotkanie najblizsze w Toruniu..moze wpadniesz?
http://vfr.superhost.pl/vfr-oc-pl/forum ... 7593#47593

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
wpadajcie female'ki bo czas ucieka a my czekamy na zapisy oooooooooooooooj czekamy

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
moja cebeerka miewa sie lepiej niz w sezonie bo wszystko w niej zima wymienilam, wiec do nowego przygotowana jest juz w pelni!!MadziX pisze:Diablica jak tam Twoja cbrka się miewa? sezon rozpoczętyczy jeszcze nie zakończony ? życzę powodzenia w prawku i szczerze trzymam kciuki ! będzie dobrze,,,

co prawda jezdzilam w ostatni weekend bo mi sie wydawalo ze juz cieplo ;D
ale slisko jest jeszcze strasznie wiec moze troche poczekam..

z tym zlotem to bardzo chetnie bym wpadla i dziekuje za zaproszenie ale pewnie wtedy bede walczyc wlasnie o prawko wiec zobaczymy jak to sie wszystko ulozy..oby dobrze!!

natomiast jak juz wreszcie dostane ten papier to obiecuje ze zlotom i wyjazdom nie bedzie konca!!

Pozdrawiam i do zobaczenia w sezonie 2008!!! ;*
"Bo chciala miec motocykl tak szybki jak ptak, by jej dlugie wlosy owiewal cieply wiatr..