PS wrazie potrzeby pomocy chetnie sluze swoimi kluczami , smarami olejami i innymi wynalazkami
Witam wszystkich Hondziarzy i nie tylko
- PrzemoVFRRadom
- bywalec

- Imię: Przemo
- Kontakt:
Witam wszystkich Hondziarzy i nie tylko
Witam serdecznie jestem tutaj swierzak z Radomia a dokladniej z okolic,jestem tu nie dlatego ze mam honde ale dlatego ze sa tu naprawde wpozadku ludziska o czym przekonalem sie na nie jednym zlocie
, a to ze mam honde to kupilem ja po to by tu byc hehehehehe swiruje, mam VFR 750 rok 97, nabylem ja za pare ladnych groszy nie bede sie chwalil jak bardzo przeplacilem , fascynajcja tym modelem zawsze byla u mnie zboczeniem ale nie stac mnie bylo wczesniej na V-ke wiec rzedowka tez smigalem a bylo to suzzuki gsxf 750 przez 3 sezony, byl niezly ale nie umywa sie do VFR, coz moge wiecej dodac czekam na sezon i spotkania przy kefirku , pozdrawiam serdecznie
PS wrazie potrzeby pomocy chetnie sluze swoimi kluczami , smarami olejami i innymi wynalazkami
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
haaloooo Vikingi Vitają, zimno na morzu kurka

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz