Sowa - nie bądż sknera - nie byłeś z nami w Szkocji

Jak sie baterie w pilocie wyładują to się chłopaka do zmieniania kanałów wysyła? Taaak?! A motorynki czy skootera kupic to się nie chce? Nieładnie Sowa oj nieładnie

MOTORYNKA DLA JAŚKA
buahahahaahhamors pisze: Jak sie baterie w pilocie wyładują to się chłopaka do zmieniania kanałów wysyła? Taaak?! A motorynki czy skootera kupic to się nie chce? Nieładnie Sowa oj nieładnie![]()
MOTORYNKA DLA JAŚKA
No to Sówka co na to powiesz? Skomentuj ten pomysł i szczerze powiedz czy jest nowy, czy może już sie kiedyś pokazał.Ruda pisze:A co do skutera to Sowa podejmij jedyna słuszna decyzje i wyślij Sówke na kuurs, na karte motorowerową, wyucz go i wówczas sie zastanów nad kupnem.
Ownersi pomocy! namówcie Sówkę, żeby solidnie i rzetelnie wkuł przepisy i regułki. Materiały ma w domu, starczy się przyłożyć. Zawsze głosiłem, że najpierw lejce a potem jazda.Sówka pisze:
Ownersi pomocy!namowcie sowe zeby mi kupil skuter®/motorynke®
Popieram Cię tak jak juz pisałam, my to z Piotrem już przerabialiśmy. Nasi też się buntowali, ale "trza twardym być" SowaSOWA pisze:Ownersi pomocy! namówcie Sówkę, żeby solidnie i rzetelnie wkuł przepisy i regułki. Materiały ma w domu, starczy się przyłożyć. Zawsze głosiłem, że najpierw lejce a potem jazda
Ja miałem. Wtedy na motorowerze Komar jeździło się na kartę rowerową i pięknie było bo bez kasku. Zanim wyjechałem na ulicę zrobiłem uprawnienia, a do tego czasu śmigałem po osiedlowych alejkach i krzakach.Ania i Rafał pisze:Zapytaj Go , kto w Jego młodych czasach miał prawo jazdy uprawniające do jazdy na jednośladzie????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości