Od kwietnia to się zmieni
Wróciłem
-
decent
- teksciarz

- Imię: decent
Re: Wróciłem
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...
- Tomek Grudziądz
- klepacz

- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
Chociaż u mnie już długo VFRy nie ma to i tak tutaj zaglądam.jareckiz pisze: ↑pn 06 sty 2025, 09:35Panie i Panowie, czas też robi swoje, sprzedałem moje RC 36I do Kuby z okolic Kalisza, pewnie się tu pokaże bo polecałem mu to forum jako kopalnie wiedzy. Nawiasem dbajcie o siebie bo te grupy na faceboku to porażka, tu zawsze pomagaliśmy sobie za darmo a słowo coś znaczyło. Miło było zobaczyć że zagląda tu "Nierob", czy "Tomek Grudziądz", pozdrawiam. Trzymajcie się, ja idę w stronę HD i Buell.
Jakoś tak przyjemnie tutaj jest
"niepuszczone bąki unoszą się do góry,stąd się biorą posrane pomysły"
-
GrześT
- klepacz

- Imię: Grzegorz
- województwo: pomorskie
U mnie niezmiennie Fistaszek jest w garażuTomek Grudziądz pisze: ↑sob 25 sty 2025, 00:25Chociaż u mnie już długo VFRy nie ma to i tak tutaj zaglądam.jareckiz pisze: ↑pn 06 sty 2025, 09:35Panie i Panowie, czas też robi swoje, sprzedałem moje RC 36I do Kuby z okolic Kalisza, pewnie się tu pokaże bo polecałem mu to forum jako kopalnie wiedzy. Nawiasem dbajcie o siebie bo te grupy na faceboku to porażka, tu zawsze pomagaliśmy sobie za darmo a słowo coś znaczyło. Miło było zobaczyć że zagląda tu "Nierob", czy "Tomek Grudziądz", pozdrawiam. Trzymajcie się, ja idę w stronę HD i Buell.
Jakoś tak przyjemnie tutaj jest![]()
Inne motocykle się zmieniają
Ale v4 to ma u mnie stałe miejsce
Pozdrawiam Tomku
VFR 800fi
Motocykle okresu Prl
Motocykle okresu Prl