Cześć wszystkim Michał 56 lat ,uzytkownik Hondy CB 750 SC z 1982 roku,postanowiłem przesiąść sie na cos nowszego czyli VFR 800 z lat ok 2003.
Liczę na małą pomoc przy zakupie ,czyli na co zwrócić szczególna uwagę.
pozdrawiam Michał
Witam
- Tomek Grudziądz
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: kujawsko-pomorskie
- coshuu
- zadomowiony
- Imię: Radosław
- województwo: małopolskie
Re: Witam
siemka
ja przesiadlem sie z vfr750f na nic a teraz na 2002 vfr800vtec
co widze se sie rozni? koszty, zwlaszcza jesli chodzi o bajery
forum jest pełne przydatnych informacji
Tzn to nie jest elektroda ze zamykamy temat, szukaj napewno znajdziesz. Patrzac na pesel to swoje z kluczami w reku przepracowales wiec zrozumiesz co tu jest wypisane
Czego nie znajdziesz albo brakuje to pytaj. Z mojej strony to tylko polecam kupić/zdobyć sobie klucz do naciągu łańcucha jak juz bedziesz mial vfrke 
Jako ze celujesz w vteca to polecam kanal Kevs Shed na yt https://www.youtube.com/@KevsShed . Minus taki ze po angielsku ale chłop praktycznie wszystko co będziesz musiał lub nie w tym modelu robił. Filmy są dokładne, z wytłumaczeniem co i jak. Gorąco polecam
Jeśli chodzi o mnie to mam za mało obycia z moto by z czystym sumieniem sprawdzić maszynę czy doradzić coś wincyj niż wcześniej robiłem.
Co do vteca w porównaniu z modelem bez tego dodatku to z mojej perspektywy fajne ustrojstwo
Przynajmniej w moim egzemplarzu nie ma tak by mnie próbował zabić 

Jako ze celujesz w vteca to polecam kanal Kevs Shed na yt https://www.youtube.com/@KevsShed . Minus taki ze po angielsku ale chłop praktycznie wszystko co będziesz musiał lub nie w tym modelu robił. Filmy są dokładne, z wytłumaczeniem co i jak. Gorąco polecam

Jeśli chodzi o mnie to mam za mało obycia z moto by z czystym sumieniem sprawdzić maszynę czy doradzić coś wincyj niż wcześniej robiłem.
Co do vteca w porównaniu z modelem bez tego dodatku to z mojej perspektywy fajne ustrojstwo