Witam
Witam
Witam Panowie, mam na imię Łukasz i mieszkam na Malcie. W zimie będę poszukiwał swojego egzemplarza VFR 1200 w kolorze bordowym, z pierwszych lat produkcji. Rejestruję się już, aby dowiedzieć się jak najwięcej o tym modelu no i kto wie może znaleźć wcześniej chętnego do sprzedaży. Zapraszam na Maltę, jak ktoś z Was będzie to piszcie koniecznie!
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Re: Witam
Witaj Kolego

Na Maltę, czy na forumśliniak290 pisze:Siema, dobrze trafiłeś

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pamiętaj moto musi być duże i czerowne żeby pod klubem dbrze wyglądało hahah. Nie no często z dziewczyną pomykamy na Włochy, miała być Hayka, bo nie sądziłem, że VFR, ktory bądź co bądź jest bardziej zaawansowaną konstrukcją może kosztować podobne pieniądze. Nawet przez myśl mi nie przeszło żeby go szukać. Tutaj na wyspie ABS ratuje dupsko, bardzo często wywiewa piasek na drogę...
- Prasku89
- zadomowiony
- Imię: Aga
- województwo: mazowieckie
Hej, Hej... hmmm troche daleko kolega będzie miał na Białą, ale wszystko jest do ogarnięcia 

A Rh D-
1. GSXF 600
2. GS 500E FiveStar
3. VFR 750 RC24
4. VFR 750 RC36II
1. GSXF 600
2. GS 500E FiveStar
3. VFR 750 RC24
4. VFR 750 RC36II