Jestem Piotrek z Wielkopolski.
W siodle od... długo, w garażu dłużej.... Ostatnio wpadła mi w ręce VTR'a 1000F 2005rok. Motocykl zakupił wuj, nie do końca wiedząc co kupił, ale z wielkim zacięciem do motocykli. Jako młody człowiek dużo jeździł, podróżował na starych sprzętach (wiadomo takie były czasy i maszyny), do pewnego tragicznego zdarzenia, po którym jazda go przeraziła i więcej nie wsiadał. Po wielu lata mojej namowy, do powrotu w siodło, przełamał się i przypadkiem zakupił VTR;kę (oczywiście ciotka nic nie wie)

Ja długo siedzę w motocyklach i kilka sprzętów dostało drugą młodość, bardzo lubię to robić. I tym razem postanowiłem dać drugą szansę VTR'c

Dobra, konkrety... Motocykl VTR 1000 F 2005rok czerwona. Zaniedbana, po lekkim szlifie na lewą stronę. Wygląda jak by od nowości była nieczyszczona. Kilka części już zdobyłem, ale bardzo pilnie szukam:
-lewy boczek (najlepiej czerwony)
-lewa chłodnica - oryginalna cała tylko przetarcie trochę mocniejsze i sie dziura zrobiła

- dolne wypełnienie bocznej owiewki, prawe
- kierunkowskaz przedni lewy i prawy.
mechanicznie... wiadomo oleje filtry opony, płyny. Słychać już też sprzęgło (tak mi się wyjadę) Jak w VTR wygląda temat sprzęgła, łożysko tylko hałasuje?? czy coś jeszcze??
Motocykl chcę wyszykować na igiełkę-oryginał.

Jeżeli ktoś zainteresowany jest foto-relacją z "odnawiania" to mogę zamieszczać
Panowie proszę o pomoc

Pozdrawiam Piotrek i "czerwona"