Pozdrawiam

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » wt 23 maja 2006, 18:58

Piocho pisze:
MadziX - nie ma co czekac.

Czas ucieka wiecznosc czeka. A widze, ze Wy z Tomkiem sprzedajecie swoje maszyny.
racja racja ..
Tomek sprzedaje, ja si? rozmysli?am... :mrgreen:
Twoja maszynka super !!! jakie wra?enia z jazdy ??

Awatar użytkownika
Shoov
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Shoov » wt 23 maja 2006, 20:29

Powitawszy :mrgreen:

Gość

Post autor: Gość » śr 24 maja 2006, 07:50

MadziX pisze:
Piocho pisze:

Czas ucieka wiecznosc czeka. A widze, ze Wy z Tomkiem sprzedajecie swoje maszyny.
racja racja ..
Oczywiscie jednoznacznie pozytywne. Troche mam wrazenie ze za bardzo "wali sie w zakret". rada na to podobno jest twardszy olej w lagach. Poza tym - na co moze tez rada bylby ten olej - mam wrazenie ze nic nie wylapuj dziur i garbow na drodze (zwlaszcza garbow - jak 2 paki ide to musze nogami dociskac, zeby sie pewniej poczuc. Jakos na XJ tego nie czulem tak bardzo, a przeciez to ciezszy motocykl i zawieszenie ma lepsze - ogolnie jest przeeznaczony do takich predkosci.

No ale wreszcie zapodaje w miescie szyku, ktory mi sie nalezy, nie? :mrgreen:

Piocho

Post autor: Piocho » śr 24 maja 2006, 16:42

Anonymous pisze:
MadziX pisze:
Piocho pisze:

racja racja ..
Oczywiscie jednoznacznie pozytywne. Troche mam wrazenie ze za bardzo "wali sie w zakret". rada na to podobno jest twardszy olej w lagach. Poza tym - na co moze tez rada bylby ten olej - mam wrazenie ze nic nie wylapuj dziur i garbow na drodze (zwlaszcza garbow - jak 2 paki ide to musze nogami dociskac, zeby sie pewniej poczuc. Jakos na XJ tego nie czulem tak bardzo, a przeciez to ciezszy motocykl i zawieszenie ma lepsze - ogolnie jest przeeznaczony do takich predkosci.

No ale wreszcie zapodaje w miescie szyku, ktory mi sie nalezy, nie? :mrgreen:[/quote

Znowu incognioto bylo.

Awatar użytkownika
cieply81
teksciarz
teksciarz
Imię: Łukasz

Re: Pozdrawiam

Post autor: cieply81 » czw 25 maja 2006, 09:59

Piocho pisze:Czolem,
zarejestrowalem sie juz chwile temu za namowa Vlaada, al ezapomnialem, ze dobry obyczaj kaze sie przywitac. Wiec witam. Jezeli w Wawie zobaczycie VFR '87 z malowaniem Rothmans Racing i otworzycie buzie z wrazenia - to bede ja.

Pozdrawiam,
Piocho.

Hej Piocho czy to twoja fura sta?a na rogu jasnej i ?wi?tokrzyskiej (w warszawie ma sie rozumie?) w poniedzia?ek ok godz 15-16? Widzia?em j? przywi?zan?. Spoko!

Pozdrawiam, Ciep?y
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"

Awatar użytkownika
maciek
klepacz
klepacz
Imię: Maciej
Kontakt:

Post autor: maciek » czw 25 maja 2006, 10:40

Witam :)
maciek | była VFR800FI | Fotografia www.piech-dubis.com

Gość

Re: Pozdrawiam

Post autor: Gość » czw 25 maja 2006, 16:49

cieply81 pisze:
Piocho pisze:Czolem,
zarejestrowalem sie juz chwile temu za namowa Vlaada, al ezapomnialem, ze dobry obyczaj kaze sie przywitac. Wiec witam. Jezeli w Wawie zobaczycie VFR '87 z malowaniem Rothmans Racing i otworzycie buzie z wrazenia - to bede ja.

Pozdrawiam,
Piocho.

Hej Piocho czy to twoja fura sta?a na rogu jasnej i ?wi?tokrzyskiej (w warszawie ma sie rozumie?) w poniedzia?ek ok godz 15-16? Widzia?em j? przywi?zan?. Spoko!

Pozdrawiam, Ciep?y
Hej! To dokladnie moja maszyna!

Piocho

Post autor: Piocho » czw 25 maja 2006, 16:50

Go?? pisze:Hej! To dokladnie moja maszyna!
Powiedzial Piocho.

ODPOWIEDZ