racja racja ..Piocho pisze:
MadziX - nie ma co czekac.
Czas ucieka wiecznosc czeka. A widze, ze Wy z Tomkiem sprzedajecie swoje maszyny.
Tomek sprzedaje, ja si? rozmysli?am...

Twoja maszynka super !!! jakie wra?enia z jazdy ??
Oczywiscie jednoznacznie pozytywne. Troche mam wrazenie ze za bardzo "wali sie w zakret". rada na to podobno jest twardszy olej w lagach. Poza tym - na co moze tez rada bylby ten olej - mam wrazenie ze nic nie wylapuj dziur i garbow na drodze (zwlaszcza garbow - jak 2 paki ide to musze nogami dociskac, zeby sie pewniej poczuc. Jakos na XJ tego nie czulem tak bardzo, a przeciez to ciezszy motocykl i zawieszenie ma lepsze - ogolnie jest przeeznaczony do takich predkosci.MadziX pisze:racja racja ..Piocho pisze:
Czas ucieka wiecznosc czeka. A widze, ze Wy z Tomkiem sprzedajecie swoje maszyny.
Tomek sprzedaje, ja si? rozmysli?am...![]()
Oczywiscie jednoznacznie pozytywne. Troche mam wrazenie ze za bardzo "wali sie w zakret". rada na to podobno jest twardszy olej w lagach. Poza tym - na co moze tez rada bylby ten olej - mam wrazenie ze nic nie wylapuj dziur i garbow na drodze (zwlaszcza garbow - jak 2 paki ide to musze nogami dociskac, zeby sie pewniej poczuc. Jakos na XJ tego nie czulem tak bardzo, a przeciez to ciezszy motocykl i zawieszenie ma lepsze - ogolnie jest przeeznaczony do takich predkosci.Anonymous pisze:MadziX pisze:racja racja ..Piocho pisze:
Tomek sprzedaje, ja si? rozmysli?am...![]()
Piocho pisze:Czolem,
zarejestrowalem sie juz chwile temu za namowa Vlaada, al ezapomnialem, ze dobry obyczaj kaze sie przywitac. Wiec witam. Jezeli w Wawie zobaczycie VFR '87 z malowaniem Rothmans Racing i otworzycie buzie z wrazenia - to bede ja.
Pozdrawiam,
Piocho.
Hej! To dokladnie moja maszyna!cieply81 pisze:Piocho pisze:Czolem,
zarejestrowalem sie juz chwile temu za namowa Vlaada, al ezapomnialem, ze dobry obyczaj kaze sie przywitac. Wiec witam. Jezeli w Wawie zobaczycie VFR '87 z malowaniem Rothmans Racing i otworzycie buzie z wrazenia - to bede ja.
Pozdrawiam,
Piocho.
Hej Piocho czy to twoja fura sta?a na rogu jasnej i ?wi?tokrzyskiej (w warszawie ma sie rozumie?) w poniedzia?ek ok godz 15-16? Widzia?em j? przywi?zan?. Spoko!
Pozdrawiam, Ciep?y
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości