Pozdrawiam
Pozdrawiam
Czolem,
zarejestrowalem sie juz chwile temu za namowa Vlaada, al ezapomnialem, ze dobry obyczaj kaze sie przywitac. Wiec witam. Jezeli w Wawie zobaczycie VFR '87 z malowaniem Rothmans Racing i otworzycie buzie z wrazenia - to bede ja.
Pozdrawiam,
Piocho.
zarejestrowalem sie juz chwile temu za namowa Vlaada, al ezapomnialem, ze dobry obyczaj kaze sie przywitac. Wiec witam. Jezeli w Wawie zobaczycie VFR '87 z malowaniem Rothmans Racing i otworzycie buzie z wrazenia - to bede ja.
Pozdrawiam,
Piocho.
-
- klepacz
- Kontakt:
- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Cze?? Piocho, wreszcie jaka? fajna maszyna !! (nie to ?ebym co? mia? do XJ, ale wida? tutaj subteln? r??nic?
). Malowanie pi?kne (widzia?em na ?ywo), tylko zr?b kanap? i moto b?dzie naprawd? OK.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
Piocho byl tu przed chwila incognito.Anonymous pisze:Mowisz masz.MadziX pisze:Witaj Piocho !!!
No to widz?,?e szybko si? uwin??e? z zakupem VFR !
Gratulacje i zycz? mi?ej jazdy !!!
Do zobaczenia !
ps. zapodaj fotki - ch?tnie oblookam cacko !
cude?ko Piocha_1
I link nie dziala, wiec lopatologicznie:
http://img259.imageshack.us/img259/1450/873ff.jpg
MadziX - nie ma co czekac.
Czas ucieka wiecznosc czeka. A widze, ze Wy z Tomkiem sprzedajecie swoje maszyny.