witam
-
- województwo: mazowieckie
witam
Witam wszystkich maniaków 2 kółek
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
Re: witam
siemka , może to człek mało wylewny 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
-
No to żeś zabłysną inteligencją widać od razu że h..j z ciebie nie motocyklista klapki masz na oczach i tylko swojego parcha widzisz , no przecież twój PARCH jest najleprzy na świecie hehe żałosny typ z ciebie . Co do reszty chłopaków to nie rozpisywałem sie bo faktycznie wystawiałem moto a przywitałem się bo od tego się zaczyna korzystanie z forum bez względu na to po co się rejestrujemy . O mnie ? Hm ksywa Biały od 6 lat mieszkam w Irlandi 34lata od 7 lat związany z modelami Hondy Fireblade obecnie sc59 1000rr ale zawsze sobie mówiłem jak już ręce nie będą dawały rady przesiądę się na VFRkę bo to jest kozacki motocykl którym można polatać i sportowo i turystycznie no i bardzo duży plus za bezawaryjność . Tak że na forum może się nie będę jakoś udzielał ale będę sobie tu zaglądał do was . Pozdrawiam Białykubatron2 pisze:nie zalogował sie tylko zeby sprzedac swojego parcha
Ps. Życzę jak najmniej takich użytkowników na forum jak kolega Kubatron który nabija posty głupotami , zniechęca i psuje opinie forum
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
nazwa parch jakos sama mi sie napisała po tym jak zobaczyłm wygnitą na wylot dziure w blasze osłaniającej wydechBialy1000rr pisze:No to żeś zabłysną inteligencją widać od razu że h..j z ciebie nie motocyklista klapki masz na oczach i tylko swojego parcha widzisz , no przecież twój PARCH jest najleprzy na świecie hehe żałosny typ z ciebie . Co do reszty chłopaków to nie rozpisywałem sie bo faktycznie wystawiałem moto a przywitałem się bo od tego się zaczyna korzystanie z forum bez względu na to po co się rejestrujemy . O mnie ? Hm ksywa Biały od 6 lat mieszkam w Irlandi 34lata od 7 lat związany z modelami Hondy Fireblade obecnie sc59 1000rr ale zawsze sobie mówiłem jak już ręce nie będą dawały rady przesiądę się na VFRkę bo to jest kozacki motocykl którym można polatać i sportowo i turystycznie no i bardzo duży plus za bezawaryjność . Tak że na forum może się nie będę jakoś udzielał ale będę sobie tu zaglądał do was . Pozdrawiam Białykubatron2 pisze:nie zalogował sie tylko zeby sprzedac swojego parcha
Ps. Życzę jak najmniej takich użytkowników na forum jak kolega Kubatron który nabija posty głupotami , zniechęca i psuje opinie forum
-
Jak zapewne wiesz te blaszki mają do tego tendencje w szczególności jak moto nie stoi całe życie w garażu .kubatron2 pisze:nazwa parch jakos sama mi sie napisała po tym jak zobaczyłm wygnitą na wylot dziure w blasze osłaniającej wydechBialy1000rr pisze:No to żeś zabłysną inteligencją widać od razu że h..j z ciebie nie motocyklista klapki masz na oczach i tylko swojego parcha widzisz , no przecież twój PARCH jest najleprzy na świecie hehe żałosny typ z ciebie . Co do reszty chłopaków to nie rozpisywałem sie bo faktycznie wystawiałem moto a przywitałem się bo od tego się zaczyna korzystanie z forum bez względu na to po co się rejestrujemy . O mnie ? Hm ksywa Biały od 6 lat mieszkam w Irlandi 34lata od 7 lat związany z modelami Hondy Fireblade obecnie sc59 1000rr ale zawsze sobie mówiłem jak już ręce nie będą dawały rady przesiądę się na VFRkę bo to jest kozacki motocykl którym można polatać i sportowo i turystycznie no i bardzo duży plus za bezawaryjność . Tak że na forum może się nie będę jakoś udzielał ale będę sobie tu zaglądał do was . Pozdrawiam Białykubatron2 pisze:nie zalogował sie tylko zeby sprzedac swojego parcha
-
Z Irlandii będę miał trochę daleko hehe , ale za 2 tyg będę w PL na 2 tygodnie
-
kilkenny
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitać kolegę poVitać

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE