Yoseph wita:)
-
- Imię: Adrian
- województwo: podkarpackie
Yoseph wita:)
Cześć wszystkim:) Pochodzę z podkarpacia, obecnie śmigam jajkiem czyli suzuki gsxf, zamarzyło mi się zmienić w tym sezonie motocykl na honde VFR 800FI.
Niby to przesiadka o parę roczników do tyłu, bo moje jajko jest z 2004r. ale mam nadzieję że jeśli dojdzie do skutku, będę zadowolony;)
Pozdrawiam
Niby to przesiadka o parę roczników do tyłu, bo moje jajko jest z 2004r. ale mam nadzieję że jeśli dojdzie do skutku, będę zadowolony;)
Pozdrawiam
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Re: Yoseph wita:)
Witaj ,po przesiadce odczujesz wielką różnice i vfr juz z rąk nie wypuscisz... to inna pólka ,wiem bo też jajem latałem.
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Cześć,
Ja też przesiadłem się z jajka na vfr (vtec'a). Wg mnie vfr dużo łatwiej składa się w zakręty no i wyższa kultura pracy silnika.
Pamiętaj, że jajko z 2004 to konstrukcyjnie jest z 1998 i już wtedy nie było szczytem techniki (mówię o silniku), proste w obsłudze, bezawaryjne, ale bez fajerwerków. Vfr-ka daje coś więcej. Jednym słowem: Będzie Pan zadowolony...
Ja też przesiadłem się z jajka na vfr (vtec'a). Wg mnie vfr dużo łatwiej składa się w zakręty no i wyższa kultura pracy silnika.
Pamiętaj, że jajko z 2004 to konstrukcyjnie jest z 1998 i już wtedy nie było szczytem techniki (mówię o silniku), proste w obsłudze, bezawaryjne, ale bez fajerwerków. Vfr-ka daje coś więcej. Jednym słowem: Będzie Pan zadowolony...

- igi
- bywalec
- Imię: Ignacy
- województwo: małopolskie
Hej 
A ja jajkiem nie latałem, za to z jajkami w koszyczku tak
Pozdrawiam !;)

A ja jajkiem nie latałem, za to z jajkami w koszyczku tak

Pozdrawiam !;)
Ostatni będą pierwszymi
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
-
- Imię: Adrian
- województwo: podkarpackie
Owszem, jajko to udana lecz niezbyt wyszukana konstrukcja:) Wcześniej miałem jeszcze suzuki Dr, ale ta psuła się jak szalona, co ja się na niej nauczyłem mechaniki to moje:) teraz nic nie jest mi straszne, jednak do enduro koniecznie jeszcze wrócę:)
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitać poVitać

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE