Witam
-
- Imię: Artur
- województwo: łódzkie
Witam
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych, nie dawno pozbyłem się yamahy fazer ,by dołączyć do klanu VFR.
Więc jestem na etapie poszukiwań.
Pozdrawiam
Więc jestem na etapie poszukiwań.
Pozdrawiam
"Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ,,
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Re: Witam
witaj , bardzo trafny wybór , dużo czytaj , pytaj i nabywaj 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
Cześć Artur. Odszukałem wątek VFR z MOto-Bikers. Jak napisałeś, już rozmawiałeś z tym gościem, ale poczytaj te posty. Witam Cię i cieszę się, że zdecydowałeś się zalogować na VFR-OC. Tutaj na pewno uzyskasz większą pomoc.
viewtopic.php?f=49&t=14729
-
Cześć SpiNacZ , Dziękuję za ten wątek, po przeczytaniu opini nie mam zamiaru nawet 9 tyś za niego wyłożyć.SpiNacZ pisze:Cześć Artur. Odszukałem wątek VFR z MOto-Bikers. Jak napisałeś, już rozmawiałeś z tym gościem, ale poczytaj te posty. Witam Cię i cieszę się, że zdecydowałeś się zalogować na VFR-OC. Tutaj na pewno uzyskasz większą pomoc.
Fajna srebrna ta twoja, właśnie takie mi się podobają, stoi jeszcze ta którą ci pokazywałem. Ale wydaję mi się , że ten kolor srebrny różni się od twojego?
http://otomoto.pl/honda-vfr-800-fi-M3133476.html
- Żeton
- klepacz
- Kontakt:
poVitac poVitac
He he mój imiennik i z moich rejonów :p
życzę udanych połowów :]

He he mój imiennik i z moich rejonów :p
życzę udanych połowów :]
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- dniowiec
- bywalec
- Imię: Robert Jan
- województwo: mazowieckie
Povitać 

" Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień "
Scott Taylor
i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła.
Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień "
Scott Taylor
- SpiNacZ
- zadomowiony
To, może być kwestia padania światła. Za tydzień wracam do Łodzi, jak chcesz możemy obejrzeć tę sztukę. Postawić obok siebie i wtedy porównasz lakier.Arthur pisze:Ale wydaję mi się , że ten kolor srebrny różni się od twojego?
-
Umówiłem się wstępnie na niedziele,bo teraz siedze w górach w sobotę wracam. Jadę z kolegą samochodem, żeby w razie czego wrócić na moto.Pytałem się o szybę orginalną, to gość twierdzi że taką już kupił , bo są dwie wersje :sportowa i turystyczna. Pojadę zobaczymy co to za moto. Napewno po zakupie VFR nie koniecznie tej,odezwę się na spotkanie.SpiNacZ pisze:To, może być kwestia padania światła. Za tydzień wracam do Łodzi, jak chcesz możemy obejrzeć tę sztukę. Postawić obok siebie i wtedy porównasz lakier.Arthur pisze:Ale wydaję mi się , że ten kolor srebrny różni się od twojego?

- SpiNacZ
- zadomowiony
A, gdzie stoi moto?Arthur pisze:Umówiłem się wstępnie na niedziele,bo teraz siedze w górach w sobotę wracam. Jadę z kolegą samochodem, żeby w razie czego wrócić na moto.Pytałem się o szybę orginalną, to gość twierdzi że taką już kupił , bo są dwie wersje :sportowa i turystyczna. Pojadę zobaczymy co to za moto. Napewno po zakupie VFR nie koniecznie tej,odezwę się na spotkanie
Obecnie jestem w Zakopanem i wracam w niedzielę. BTW - pogoda do dupy.
No, popatrz człowiek całe życie się uczy i głupim umiera. Nie wiedziałem, że były dwie wersje VFR - sportowa i turystyczna. Jakie są różnice poza szybą?
-
A ja dzisiaj byłem w Zakopcu, zatrzymałem się w Rabce w piątek wracam.Pogoda ostatnio do bani w weekend ma być fajnie.Nie wiem jakie są różnice między sportową a turystyczną poza szybą.SpiNacZ pisze:A, gdzie stoi moto?Arthur pisze:Umówiłem się wstępnie na niedziele,bo teraz siedze w górach w sobotę wracam. Jadę z kolegą samochodem, żeby w razie czego wrócić na moto.Pytałem się o szybę orginalną, to gość twierdzi że taką już kupił , bo są dwie wersje :sportowa i turystyczna. Pojadę zobaczymy co to za moto. Napewno po zakupie VFR nie koniecznie tej,odezwę się na spotkanie
Obecnie jestem w Zakopanem i wracam w niedzielę. BTW - pogoda do dupy.
No, popatrz człowiek całe życie się uczy i głupim umiera. Nie wiedziałem, że były dwie wersje VFR - sportowa i turystyczna. Jakie są różnice poza szybą?
Moto stoi w Witkowie