LWG!
Poszukujący VFR
- Tosik
- bywalec

- Imię: Adam
- województwo: dolnośląskie
Poszukujący VFR
Witam wszystkich! Jak w tytule, jestem na etapie poszukiwań swojej pierwszej VFR i nie wiem cały czas na czym się skupić- RC36II czy RC46. Jakieś rady?
LWG!
LWG!
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
"Bo serce ułana gdy położysz je na dłoń – na pierwszym miejscu panna…przed panną tylko koń"
"Bo serce ułana gdy położysz je na dłoń – na pierwszym miejscu panna…przed panną tylko koń"
- śliniak290
- klepacz

- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- Tosik
- bywalec

- Imię: Adam
- województwo: dolnośląskie
Re: Poszukujący VFR
Im mniej tym lepiej
a tak poważnie to do 8tys.
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
- KidRackBrawura
- pisarz

- Imię: Tomasz
- województwo: wielkopolskie
to raczej rc36II
It`s that old running wide problem again.
If in doubt, flat out.
If in doubt, flat out.
- Revolut
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Do 8k całość? Tzn najlepiej gotowa do jazdy i to już kwota po przerejestrowaniu?
Jeśli tak, to rc36II. Chyba, że 8k za sam motocykl i chcesz dołożyć do niego jeszcze z 1-2k zł - wtedy możesz polować na jakąś okazyjną 46tkę. Ale to okazyjną, a nie pierwszą lepszą z allegro.
Jeśli tak, to rc36II. Chyba, że 8k za sam motocykl i chcesz dołożyć do niego jeszcze z 1-2k zł - wtedy możesz polować na jakąś okazyjną 46tkę. Ale to okazyjną, a nie pierwszą lepszą z allegro.
- zalew
- pisarz

- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Witaj!Mi osobiście za 8 udało się dorwać RC46,nie narzekam
Szukać,szperać,oglądać i na spokojnie zadecydować czy dany egzemplarz warto łyknąć.Ja swoje poszukiwania jak i testy sprzętów do sprzedazy rozpocząłem od Vitka więc czasem wszystko układa się nad wyraz niespodziewanie.Na spokojnie coś na pewno znajdziesz.Powodzenia!
- Kojot
- Imię: Grzegorz
- województwo: śląskie
Jeśli do 8tys to raczej tylko rc36. RC46 w takiej cenie to raczej mega okazja która może skończy się niezłą wtopą.
Miałem ten sam problem, w rezultacie odłożyłem jeszcze kilka groszy i zapodałem RC46. Trzeba jednak szukać a może jednak coś się trafi. Powodzenia!
Miałem ten sam problem, w rezultacie odłożyłem jeszcze kilka groszy i zapodałem RC46. Trzeba jednak szukać a może jednak coś się trafi. Powodzenia!
- brylek22
- klepacz

- województwo: mazowieckie
ja za swoja dałem 7tys. przywiezina z anglii, i tez nie narzekam, jedynymi mankamentami jest ruda łatka na czasze po peknieciu, wgięty wydech i na krawędziach pokazujący się kolory wczesniejszego malowani ( angola po parkingówce pomalował moto z czerwonego na czarny, tylkomże mu to nieudanie wyszło) ale ja wychodzw z założenich że na plastikach sie nie jeżdzi, ważne że wszystko inne gitara, a plastiki się kiedyś pomaluje i wydech zmieni
- figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Zając
- klepacz

- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Szukaj RC46, teraz są tańsze, jeśli nawet ktoś wyceni 9 tysi a stargujesz jeszcze i wyniesie cię 8, a może trafisz i znajdziesz za 8, ja bym tak zrobił (z resztą tak zrobiłem) doradzają ci RC36 do 8 tysi ja czegoś nie rozumiem, przecież zawsze przy kupnie bierzemy po uwagę coś do stargowania, to RC46 ma kosztować ile..? od 10 tysi w górę...?! ja z tego tak wnioskuję. Owszem Za 8 kupisz też RC36,
Z resztą każdy motocykl jaki kupisz to musisz dołożyć, parę groszy ale musisz.
Z resztą każdy motocykl jaki kupisz to musisz dołożyć, parę groszy ale musisz.
LWL 74HN
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac i życzyc udanych połowów 
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE