Witam
Witam
Mam na imię Michał (ale nikt tak na mnie nie mówi poza mamusią), mam 23 lata i jako, że strasznie podoba mi się Honda VFR postanowiłem się tutaj zarejestrować i czegoś ciekawego o tym motocyklu dowiedzieć. Póki co, latam od czasu do czasu SV650 (jak mi brat pożyczy) a zakup swojego sprzętu planuje na polowe przyszłego sezonu (jak mnie nikt z roboty nie wyrzuci) i póki co szukam tego jednego jedynego modelu który na 100% będę chciał. Także dzień dobry i mam nadzieję, że będziemy żyć w symbiozie;)
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Re: Witam
Witaj Kolego 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- pisarz
- Imię: dariusz
- województwo: podkarpackie
Cześć , sv nie jest zły na poczatek ,powodzenia w zakupie i składaniu kasy

- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
-
- zadomowiony
- Imię: Tomek
- województwo: mazowieckie
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac życzę udanych poszukiwań tej jedynej sztuki

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
Ja mam jeszcze takie pytanie, koszty serwisów i utrzymania Vteka są dużo wyższe niż FI? Bo w sumie jak kupuje się moto z niepewnego źródła i profilaktycznie się zmienia wszystko to po kieszeni może kopnąc...(tak z samochodem miałem +2k zł na dzień dobry)
- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Witam Cię!
Niestety moto to zabawka. Skarbonka bez dna. V-Tec i FI to to samo prawie. Różnica tylko w rozrządzie na łańcuchu i zaworach w V-Tecu.
Niestety moto to zabawka. Skarbonka bez dna. V-Tec i FI to to samo prawie. Różnica tylko w rozrządzie na łańcuchu i zaworach w V-Tecu.