Vitam
- Budzik-WGR
- Imię: Patryk
- Kontakt:
Vitam
Witam wszystkich.
W końcu postanowiłem się odezwać, jestem Patryk , vfr'ke posiadam od minionego sezonu, wcześniej miałem ZXR'a 400.
Jest przerobiona na streeta, dla jednych niestety, dla drugich na szczęscie ,spierać się nie zamierzam, kupiłem ją za smieszne pieniądze i dlatego w zime trzeba bedzie nad nią grubo popracowac, najwazniejsze ze silnik żyleta.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedę mógł znaleźć tu pomoc i moze komuś tez pomogę.
W końcu postanowiłem się odezwać, jestem Patryk , vfr'ke posiadam od minionego sezonu, wcześniej miałem ZXR'a 400.
Jest przerobiona na streeta, dla jednych niestety, dla drugich na szczęscie ,spierać się nie zamierzam, kupiłem ją za smieszne pieniądze i dlatego w zime trzeba bedzie nad nią grubo popracowac, najwazniejsze ze silnik żyleta.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze bedę mógł znaleźć tu pomoc i moze komuś tez pomogę.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Budzik-WGR
- Imię: Patryk
- Kontakt:
Teraz jest juz rozebrana, bedzie dodatkowo pług ,malowanie i soczewki dwie z przodu, fotki są po zakupie i z przymiarką zadupka który sam wystrugalem
.
Narazie nie ma rewelacji ale ocenicie na wiosnę, mam nadzieje ze sie spodoba.

Narazie nie ma rewelacji ale ocenicie na wiosnę, mam nadzieje ze sie spodoba.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.