Doberek wszystkim !!!
- Bart
- teksciarz
- Kontakt:
stawiam na czarne
cho? czerwone tez wymiataj?, a tak poza tym to chyba sa to naj?adniejsze kolorki na vfr 

http://www.mkh.strefa.pl <- Małopolski Klub Hondy
- SirAdam
- bywalec
- Imię: Adam
niee no chlopaki........................
przeciez to kazde dziecko wie ze czerwone jest szybsze
Czerwona farba stawia mniejszy opor i tarcie jest zmniejszone
Oczywiscie zart, wazne ze to VFR, a kolor nie gra roli, oczywiscie musze przyznac ze czerwone nie jest moze najszybsze, ale za to najladniejsze
SirAdam
przeciez to kazde dziecko wie ze czerwone jest szybsze

Czerwona farba stawia mniejszy opor i tarcie jest zmniejszone

Oczywiscie zart, wazne ze to VFR, a kolor nie gra roli, oczywiscie musze przyznac ze czerwone nie jest moze najszybsze, ale za to najladniejsze

SirAdam
Była VFR, ale się zeszlifowała, była CBR 1100 XX - sprzedana, a teraz jest FZ1 - sprzedana. Motocykla brak. 

- Bart
- teksciarz
- Kontakt:
No masz, ?em sobie kupi? w z?ym kolorze
na szczescie decydujac sie na VFR szybkosc byla na nastepnym planie.

http://www.mkh.strefa.pl <- Małopolski Klub Hondy
- SirAdam
- bywalec
- Imię: Adam
i o to chodzi @Bart
nie predkosc jest decydujaca, czy mi wierzysz czy nie , ale ja mam moja VFR juz od 1,5 roku i jeszcze nigdy nie wyprobowalem V max. (zrobilem juz na niej ok. 15000 km)
Podobno leci jakies 140 km/h ale ja jeszcze nigdy nie jechalem szybciej jak 230 km/h
Jakos mnie to nie korci, wole 140 po winklach jezdzic, a po autostradzie gnac jak glupi po prostej...............
to jakies nudne.
Nic sie nie przejmuj, kupiles jeden z najlepszych motocykli jakie idzie za pieniadze dostac.
Zycze Ci jeszcze raz szerokiej drogi i wiele uciechy z motocykla.
SirAdam
nie predkosc jest decydujaca, czy mi wierzysz czy nie , ale ja mam moja VFR juz od 1,5 roku i jeszcze nigdy nie wyprobowalem V max. (zrobilem juz na niej ok. 15000 km)
Podobno leci jakies 140 km/h ale ja jeszcze nigdy nie jechalem szybciej jak 230 km/h
Jakos mnie to nie korci, wole 140 po winklach jezdzic, a po autostradzie gnac jak glupi po prostej...............

Nic sie nie przejmuj, kupiles jeden z najlepszych motocykli jakie idzie za pieniadze dostac.
Zycze Ci jeszcze raz szerokiej drogi i wiele uciechy z motocykla.
SirAdam
Była VFR, ale się zeszlifowała, była CBR 1100 XX - sprzedana, a teraz jest FZ1 - sprzedana. Motocykla brak. 

- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
to chodzi?o o KOBIETY heheheIceman pisze:M?wi?, ?e czarne s? najszybsze

Pi?kna ta twoja niunia

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl