Nazywam sie Maciek i chcialem przywitac sie z forumowiczami
Powitanie
- BEERmaker
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Powitanie
Witam!
W niedlugim czasie planuje zakup Hondy VFR 800 v-tec. Poki co scieram opony na CBF500, mojej pierwszej milosci
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie![/fade]
Fun is not a straight line.
- lechu02
- zadomowiony

- Imię: lech
- Kontakt:
Wycieraj ,wycieraj i ścieraj z nami!
Oddaję to co tu dostałem!
Ja z kupnem bujałem się 2 miesiące i zacząłem od bardzo używanych, trafiałem na same śmigła, aż mnie to zgniewało i kupiłem posalonową od 1go właśc, z kluczykami ksiązką, gwarancja, itd... wykasłałem sporo, zakładałem tylko połowę tego. Ale coraz mniej żałuję kasy a cieszę się z braku problemów. załuję że tu nie zajrzałem przed kupnem jak ty. Wilele jazd w Polskę na oględziny bym sobie oszczędził. Tobie tez to polecam - czasem bez jazdy możesz dowiedzieć się tu, co wybrałeś do kupna. Warto. Zobacz opinie o ofertach sp.
Mam swoją od 5 dni, to nie długo, nie jestem znawcą, ale poprzednio śmigałałem 3 sezony fz6 Yamaha. A poprzednio 250cm, a zaczynałem od Simsona 50 Enduro. Ale to dawno było.
Oddaję to co tu dostałem!
Ja z kupnem bujałem się 2 miesiące i zacząłem od bardzo używanych, trafiałem na same śmigła, aż mnie to zgniewało i kupiłem posalonową od 1go właśc, z kluczykami ksiązką, gwarancja, itd... wykasłałem sporo, zakładałem tylko połowę tego. Ale coraz mniej żałuję kasy a cieszę się z braku problemów. załuję że tu nie zajrzałem przed kupnem jak ty. Wilele jazd w Polskę na oględziny bym sobie oszczędził. Tobie tez to polecam - czasem bez jazdy możesz dowiedzieć się tu, co wybrałeś do kupna. Warto. Zobacz opinie o ofertach sp.
Mam swoją od 5 dni, to nie długo, nie jestem znawcą, ale poprzednio śmigałałem 3 sezony fz6 Yamaha. A poprzednio 250cm, a zaczynałem od Simsona 50 Enduro. Ale to dawno było.
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- darecki0176
- Imię: darek
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- BEERmaker
- Imię: Maciej
- Kontakt:
W ostatni weekend sprzedałem swoją CBF-kę. Nawinąłem 6050km przez 2 lata. To był naprawdę dzielny motocykl :-] Teraz zaczynam robić konretne przysiady pod VFR'kę. Dziękuję Wam za powitanie i mam nadzieję, że w niedługim czasie będę śmigał swoją V-ką. Pozdrawiam serdecznie!
Fun is not a straight line.