witam,
mysle o vfr'ce ale mam dylemat ktora wybrac.czy te starsze 750 na gaznikach (bardzo trwale i ekonomiczne) czy juz 800 z wtryskiem (ale slyszalem na tego vteca narzekaja uzytkownicy z jakis tam przyczyn. prosze uzytkownikow i znawcow tematu o rady
roznice pomiedzy poszczegolnymi modelami
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
gdzie? juz co? o tym by?o na forum ale spoko
Wi?c z mojej wiedzy wynika i?
V-TEC - w og?le bym nie poleca?. U?tkownicy narzekj? na cz?ste zmiany ?ancucha ze wzgl?du na zmienne fazy roz?adu (ko?o 10/15 tys km) plus przy zmianie biegu przy ok 8 tys obroty spadaj? poni?ej 7 od??czaja sie zawory i silnik zamula
800 Fi - Moim zdaniem najlepszy jak do tej pory
Wszystko na z?batkach ?adnie ?wiszczy wygodna normalny rorz?d i do tego rewelacyjne brzmienie
Wada je?li chodzi o 750 (dla kogo wada dla tego wada
) to to ?e jest na wtrysku i z wydechu nie postrzelasz ;] i chyba troch?wi?cej pali.
750 - Ostatnia generacja 750 "kocie oczy' jest bardzo ?adna i fajna
My?le najbardziej klasyczna
No i nie ma to jak ga?niczki 
Wyb?r nale?y do Ciebie. Ja bym ze wzgl?d?w rocznikowych i wygl?du
i brzmienia te? ;] kupi? VFR 800 Fi na 100% sie nie zawiedziesz.
Pytanie jeszcze do czego potrzebny Ci ten motocykl
Pozdrawiam 

V-TEC - w og?le bym nie poleca?. U?tkownicy narzekj? na cz?ste zmiany ?ancucha ze wzgl?du na zmienne fazy roz?adu (ko?o 10/15 tys km) plus przy zmianie biegu przy ok 8 tys obroty spadaj? poni?ej 7 od??czaja sie zawory i silnik zamula

800 Fi - Moim zdaniem najlepszy jak do tej pory

750 - Ostatnia generacja 750 "kocie oczy' jest bardzo ?adna i fajna

Wyb?r nale?y do Ciebie. Ja bym ze wzgl?d?w rocznikowych i wygl?du

Pytanie jeszcze do czego potrzebny Ci ten motocykl

- kris
- pisarz
- Kontakt:
.Cze?? ja akurat uje?d?am 750 model kocie oczy czyli ostatnie jej wcielenie i jest super.Ja osobi?cie kierowa?bym si? stanem motocykla.Jasne 800 jak najbardziej super te? pewnikiem swoj? zamieni? kiedy? na tak? ale jeszcze troch? po?migam na swojej ma ma?y przebieg no i te barwy
,to fajny sprz?cik b?dzie mi trydno si? z ni? rozsta?.Pewnie p?jdzie po znajomych jak poprzednie moto,przynajmniej jak widz? ?e ,kto?
dba o moto to mniej ?al.