Witam
Mam pytanko - czy ktoś z Was posiada namiary na gościa, który jest praktycznie na każdym bajzlu, a zajmuje się importem kufrów do moto?
Z góry dzięki
Szukam importera givi, kappa itp.
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Szukam importera givi, kappa itp.
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
Od dzisiaj jeżdżę jak rzodkiewka
- maciek
- klepacz
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Nie ma ich na bajzlu, ale ja kupiłem kufer givi tu: www.jotte.pl
- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
Yaco, Ty też montujesz "tojtoja" ?. Mojego nie chcesz kupić ?
Pawel
PS. Dla niewtajemniczonych - kupiłem razem z VFR najbardziej paskudny kufer na świecie, którego wstydzę się zamontować, bo jest brzydki jak psia kupa. Dlatego też w podróże zapinam ekspanderami torbę na dokręcany w razie potrzeby stelaż.
Pawel
PS. Dla niewtajemniczonych - kupiłem razem z VFR najbardziej paskudny kufer na świecie, którego wstydzę się zamontować, bo jest brzydki jak psia kupa. Dlatego też w podróże zapinam ekspanderami torbę na dokręcany w razie potrzeby stelaż.
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
- Yaco
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Dla przybliżenia sytuacji - widzieliście kiedyś kibel turystyczny? Uwierzcie mi, kibel turystyczny jest ładnyPawel pisze:...
PS. zastanawiam się, nad zakupieniem drugiego zestawu uchwytów pasażera i jakimś pokretnym zamocowaniem do tego płyty. Strasznie nie podobają mi sie ogólnodostępne stelaże...
Leję na rzędówki, single i śmierdzące cwajtakty...
- Wilson
- teksciarz
- Kontakt:
Ja też się u nich wyposażyłem. Na prawdę super obsługa i bardzo konkurencyjne ceny. Stelaży i kufrów Givi nie znajdziesz chyba nawet na bajzlu taniej.maciek pisze:Nie ma ich na bajzlu, ale ja kupiłem kufer givi tu: www.jotte.pl
Wilson
VFR 800 FI
VFR 800 FI