pstryczek elektryczek????????
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
pstryczek elektryczek????????
chłopaki co to właściwie jest za czujnik wyłacznik naciskam ten pstryczek nic właściwie sie niedzieje a zamontowane pod siedzeniem jest...........to czujnik połorzenia motocykla???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
mi to wygląda na czujnik krańcowy, smarownica ze zdjecia to scottoiler, grawitacyjnie działa więc na bank nie od niego, ale może ktoś sobie zrobił czujnik np. nacisku kanapy do alarmu, jak uzbroisz i usiądziesz to kanapą go wciskasz, obadaj sobie
uzbroj alarm i go wcisnij, o ile masz alarma, może kiedyś był i już nie ma, jak kolega wyżej pisze, sprawdź dokąd biegną kable z tego pstryczka, czy jest na nim napięcie 
pozdro

pozdro
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
scott otwiera się na podciśnienie
więc nie wiem po co ktoś by zakładał do niego zawór
dlatego nie wziąłem pod uwagę takiej opcji.
A do autora tematu - jeśli masz scottoilera podłączonego, to powinien on być ustawiony jak najbardziej w pionie, bo olej z niego musi spływać
a tu widać, że chyba sobie leży.

A do autora tematu - jeśli masz scottoilera podłączonego, to powinien on być ustawiony jak najbardziej w pionie, bo olej z niego musi spływać

-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Ok, nie kłócę się - ze scottem nie miałem doświadczeńemil pisze:scott otwiera się na podciśnieniewięc nie wiem po co ktoś by zakładał do niego zawór
dlatego nie wziąłem pod uwagę takiej opcji.

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Uważaj, to może być
Najlepiej nie dotykać, nie naciskać, nie przesuwać, nie podglądać
Zawinąć w czarną izolację, zasłonić czarną szmatką i... najlepiej omijać z bardzo daleka
Sorry za offa, poniosło mnie
P.S.
Jak radzą koledzy, po kabelku do celu

Najlepiej nie dotykać, nie naciskać, nie przesuwać, nie podglądać

Zawinąć w czarną izolację, zasłonić czarną szmatką i... najlepiej omijać z bardzo daleka

P.S.
Jak radzą koledzy, po kabelku do celu

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
scota mam stary typ ok ale dziala na bank grawitacyjnie bo rzadne kable to niego nie idą a co do sprawdzania alarmu mam alarm datoola tyle ze lipa z naciskania siedzenia bo alarm jest tak wrażliwy ze pukne palcem delikatnie przedni błotnik a ten juz sie oddzywa to jak myżne kanape to bankowo tak czy tak zawyje .wklejcie foty prawidłowego umiejscowienia olejary .bo ta juz tak byla zamontowana ps. w olejarze po co mi elektrozawór???nie ma właczonego silnika to nie ma podcisnienia nie ma podcisnienia olejara jest nienapędzana niepodaje oleju