Jeśli ten silnik będzie taki jak w pokazują to super! Powrót do kół zębatych!!!endialdi pisze:Jakieś info odnośnie V5 zapodają tu http://www.scigacz.pl/Hon...cyklu,6135.html
Jakieś info o vfr V5???
-
- klepacz
- Kontakt:
No i zaczelo sie od nowa w tym roku. Informacje o VFR 1200/1000 V4/V5 kraza po sieci od 2004. Mogliby sie chociaz postarac z tym retuszem - niebieska oslonka przy wydechu zostala po prostu domalowana pedzelkiem, poza tym juz teraz w vfr kierunkowskazy sa przezroczyste. Jak zobacze fote zrobiona w realu z v5 otoczona pieknymi modelkami to wtedy uwierze
. Jak do tej pory, to wrozenie z sadzy zebranej na koncowce wydechu.

- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Kapuczino zgadzam się z Tobą czterema ruramiKawa pisze:Jak zobacze fote zrobiona w realu z v5 otoczona pieknymi modelkami to wtedy uwierze . Jak do tej pory, to wrozenie z sadzy zebranej na koncowce wydechu.

Zdjęcie to jak zwykle ściema, wydech niby dołem, a zapomnieli wymazać osłony kolektora idącego górą po lewej od dekla

Generalnie cały news ścigacza wydaje mi się ściemą i biciem piany, bo w żadnym serwisie zachodnim nie znalazłem potwierdzenia tej fantastycznej nowiny.
- Maciej
- teksciarz
- Kontakt:
Hmmm V5 pomysł czy udany czy nie , mi to już różnicy poza efektami dźwiękowymi robić nie będzie. O ile foty są prawdziwe powrót do kół zębatych byłby super ale z tego co widzę to już nie będzie to V-tec czyli jednym słowem powrót do tego co najlepsze.
Zresztą moim zdaniem vtec to przerost formy nad treścią bo i co z tego że poprawili delikatnie charakterystykę i spalanie jak spieprzyli silnik konstrukcyjnie.
Im bardziej skomplikowany układ tym gorzej szczególnie jak się coś spierniczy , to jakby porównywać Kałacha np z S.AUG. czy FAMAS'em
Jednym słowem jeśli informacje się potwierdzą to będzie honda miała super motocykl łączący w sobie nowe ze starym
.
Zresztą moim zdaniem vtec to przerost formy nad treścią bo i co z tego że poprawili delikatnie charakterystykę i spalanie jak spieprzyli silnik konstrukcyjnie.
Im bardziej skomplikowany układ tym gorzej szczególnie jak się coś spierniczy , to jakby porównywać Kałacha np z S.AUG. czy FAMAS'em
Jednym słowem jeśli informacje się potwierdzą to będzie honda miała super motocykl łączący w sobie nowe ze starym

- -+-== VFR 800-FIX '99 BLACK ==-+- -
- -+-== K&N / INOX IXIL / GIVI MONORACK / KAPPA K48N / WHITE LED LIGHTS ==-+- -
- -+-== K&N / INOX IXIL / GIVI MONORACK / KAPPA K48N / WHITE LED LIGHTS ==-+- -
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Ja mam prośbę, nie wierzcie w ciemno co te pismaki wymyślają.
Na dzień dzisiejszy nie wiadomo NIC, poza tym przy okazji wycieków szkiców ramy Honda San zdementował jakoby pracowali nad silnikiem V5 do Vufery i ponoć pozostanie V4.
Nie ma też co się podniecać kołami na rozrządzie, bo to też nic pewnego.
Schemat który zamieścili pismaki ze ścigacza jest leciwy i przedstawia V5 z MotoGP - oto źródło: http://www.gizmag.com/go/4120/
Więc CALM DOWN EVERYBODY
Na dzień dzisiejszy nie wiadomo NIC, poza tym przy okazji wycieków szkiców ramy Honda San zdementował jakoby pracowali nad silnikiem V5 do Vufery i ponoć pozostanie V4.
Nie ma też co się podniecać kołami na rozrządzie, bo to też nic pewnego.
Schemat który zamieścili pismaki ze ścigacza jest leciwy i przedstawia V5 z MotoGP - oto źródło: http://www.gizmag.com/go/4120/
Więc CALM DOWN EVERYBODY

- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
na stronach hondy ani słowa http://www.hondanews.com/categories/503