Prośba do Ownersów z Krakowa.

Jakieś pytanko dotyczące VFR'ek? Dawaj tutaj
Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » pt 09 lis 2007, 11:41

wojtas27 pisze:Trochę odradzał mi VFR-ę ze względu na większą awaryjność w przypadku szlifów-wywrote
jesli kupujac motocykl zakladasz ze bedziesz mial same szlify to moze i masz racje
Pepe VFR pisze:A tak na marginesie VFR jest jednym z najbardziej bezawaryjnych motocykli i to każdy z nas potwierdzi pozdro
potwierdzam

Awatar użytkownika
musieli
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: musieli » pt 09 lis 2007, 12:07

wojtas27 pisze:(chyba go musieli na plecach nosić)
Ja nic nie nosić, nic nie nosić! Dementować! :mrgreen:
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: ZULEK » pt 09 lis 2007, 21:21

Wojtas 27 odpuść sobie temat tego sprzęcika!! Gościu chyba oszalał :evil . Ja swoją kupiłem w październiku tego roku i ....moja to ostatni wypust czyli rok prod.02 (pierwsza rejestracja u Niemiaszków 03`) przebieg pominę bo niektórzy i tak nie uwierzą,lakier orginał, nie zauważyliśmy żadnych śladów nawet lekkich szlifów. Gumy na podnóżkach jak nowe, klamki nie wytarte, opony bez zarzutu mimo że data na nich to 46 tydzien 2002 roku. Jedyne zarzuty to brak uchwytów pasażera (niestety nakładki też brak) i po przyjeździe do domciu musiałem zakupić aku.Co prawda to nie zdążyłem na niej za długo pohulać jedyne 500km w tym sezonie (ciutek sie zimno zrobiło) ale jak narazie wszystko było O.K.! Cena 18 tyś. i też biłem się z myślami czy nie przeginam, bo za tą kwotę można zapodac V-teca.Nie chce się przechwalać (może to poprostu fart),ale u Ciebie 17900 przypuśćmy że opuści te 900 ale do tego te naprawy....i rocznik 98!!!- stanowczE NIE!!!

PS. Mam nadzieje że przemówiliśmy Ci do rozsądku. Szukaj cierpliwie chłopie dalej
GOOD LUCK!! :bye

Awatar użytkownika
wojtas27

Post autor: wojtas27 » sob 10 lis 2007, 10:27

Odpuściłem sobie Zulek, a jakże. To może Ty kup sobie tego V-teka a ja kupię od Ciebie Twoją :yeah . Dobra, dobra...pomażyć sobie nie można?? :mrgreen: pozdro

Awatar użytkownika
Robin
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: Robin » sob 10 lis 2007, 15:22

Firme znam skladali mi moje moto troche się ociagali ale wszystko ok jesli cos robią to robią to w miare dobrze jezeli nie są w stanie to sie nie podejmują pewnych rzeczy:)
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: ZULEK » sob 10 lis 2007, 22:04

wojtas27 pisze:To może Ty kup sobie tego V-teka a ja kupię od Ciebie Twoją
NIE MA OPCJI!! Muszę nacieszyć sie moją VFR-czką w przyszłym sezonie.Co ja piszę!! Niech tylko temp. będzie powyżej 7-8 stopni i trochę suszy to pokrowiec z moto i heja...
Ale nie łam się! Bobruj w ogłoszeniach, gazetach (DIZMAR-sporo ogłoszeń)aukcjach a na pewno coś dla siebie ustrzelisz! ;-)

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » ndz 11 lis 2007, 11:40

wojtas27 pisze:Odpuściłem sobie Zulek, a jakże. To może Ty kup sobie tego V-teka a ja kupię od Ciebie Twoją :yeah . Dobra, dobra...pomażyć sobie nie można?? :mrgreen: pozdro
Poczekaj jeszcze chwilkę... ja będę wystawiał swojego do sprzedania (lada dzień - tydzień)...

..a dla tych zdegustowanych moją sprzedażą oznajmiam że będzie albo już prawie jest nast. VFR (tylko troszkę nowsza i w "moim"kolorze).

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » ndz 11 lis 2007, 14:35

Krajan znow Ci sie odmienilo??

sory za OT

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » ndz 11 lis 2007, 23:29

Gienio pisze:Krajan znow Ci sie odmienilo??
nie odmieniło (cczyt. wyżej) :)

ODPOWIEDZ