Witam,
Kupiłem niedawno sprzęt z Fracji i okazało się ze jest zdławiony o ponad 40 koni, gdyz francuskie prawo zabrania posiadania mocniejszego sprzeta(pojeby).
Jest to FJR i chciałem się dowiedzieć czy jest mozliwosc oddławienia silnika i gdzie na śląsku mógłbym to zrobić. Wiadomo ze w serwisie pewnie będą chcieli niebotyczne kwoty...a mi brakuje mocy:/:/
...jest jeszcze jedna opcja ze poprostu w francuskim dowodzie jest wartosc 80kW, a nic nie jest zrobione i silnik ma moc tą która powinien czyli ponad 100kW...tylko jak to sprawdzić jak nie mam dostrepu do hamowni...
Zdławiony sprzęt z Francji jak go oddławić?
-
- teksciarz
- Kontakt:
Zdławiony sprzęt z Francji jak go oddławić?
Ostatnio zmieniony sob 21 mar 2009, 10:52 przez qbis0, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mr.Exclusive
- pisarz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Mozesz miec ograniczenie na module, gaznikach albo zaleznie z kotrego roku jest moto, bo niektore maja "system dopalania spalin" czy jakos tak 
Takie opcje masz jesli chodzi o zdlawienie Yamahy. Aczkolwiek zaden ze mnie mechanik wiec poczekaj na opinie Petera:)
pozdrawiam

Takie opcje masz jesli chodzi o zdlawienie Yamahy. Aczkolwiek zaden ze mnie mechanik wiec poczekaj na opinie Petera:)
pozdrawiam
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~
The most important thing is to be loyal~~