Dygłem nieco w stronę owada zeszła z obrotów. Pojeżdżę, będę widział jak się będzie zachowywać, najwyżej się jeszcze popuści.
SZYBKIE PYTANIA / SZYBKIE ODPOWIEDZI
- mictom
- klepacz
- Imię: Tomek
- województwo: podkarpackie
Re: SZYBKIE PYTANIA / SZYBKIE ODPOWIEDZI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- diimon
- klepacz
- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Dla mnie miodzio
- coshuu
- zadomowiony
- Imię: Radosław
- województwo: małopolskie
Hejka, chciałabym upolować stelaż kufrów bocznych do vfrki vtec, w tym ze po przeglądnięciu tego co oferuje rynek to mi sie slabo zrobilo mamy albo opcje autobus bo kufry oryginalne albo shady SH35-36 sprawiają ze jesteśmy szerokości osobówki albo nic
I tu znalazlem ogloszenie na olxie z takimi kuferkami mysle cudo masz kufry boczne i jeszcze szanse przeciskac sie na swiatlach a nie czekać i gotować się jak parówa
Z tego co widze to są to kuferki givi e21, podobnego wymiaru byłyby e22. Zdobycie kufrów nie jest problemem ale nie udało mi się zidentyfikować tych bocznych stelaży.
Ktoś kojarzy co to za model?
I tu znalazlem ogloszenie na olxie z takimi kuferkami mysle cudo masz kufry boczne i jeszcze szanse przeciskac sie na swiatlach a nie czekać i gotować się jak parówa
Z tego co widze to są to kuferki givi e21, podobnego wymiaru byłyby e22. Zdobycie kufrów nie jest problemem ale nie udało mi się zidentyfikować tych bocznych stelaży.
Ktoś kojarzy co to za model?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- diimon
- klepacz
Givi PL166, chyba że chcesz stelaże pod kufry V35 to wtedy Givi PLX166. Kufry pięknie wchodzą pod wydechy i zyskujesz litry bez kosztu szerokości.
- coshuu
- zadomowiony
- Imię: Radosław
- województwo: małopolskie
Dziękuję za szybką odpowiedź, zaleta tych na zdjeciach jest sposób otwierania. Z tego co kojarzę produkty givi i kappa dla plx166 otwierają się na bok nie od góry, czyli sposobu który preferuje. No nic szukamy dalej i może coś wymyślimy
- diimon
- klepacz
Więc zostaje Ci stelaż ze zdjęć czyli PL166 i polować na kufry otwierane do góry np Givi E22, albo większe choć w dobrym stanie ciężko dostępne Givi E41 Keyless z klapką na kod.