Witam
Jesli ktos potrzebuje czesci do swojej VFR ki to polecam Japonski sklep Webike. link do sklepu http://japan.webike.net/
zamaialem z tamtad czesci do mojej Vfr i koszt sprzegielka rozrusznika nowego orginalnego Hondy to 386 pln plus przesylka.
Ja kupilem owo sprzegielko waleczki do niego piny sprezyny tulejki , uszczelki pokrywy zaworow lancuch pompy oleju , tuleje kosza sprzeglowego dekielek pokrywy sprzegla nakretke kosza sprzeglowego i za wszystko wyszlo z clem 1440 pln wiec polecam szczegolnie ze nowe sprzegielko w polskim sklepie kosztuje 1100 Pln.
Czesci z Japoni
- diimon
- klepacz
- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Re: Czesci z Japoni
O widzisz, dobrze wiedzieć
-
- zadomowiony
- Imię: decent
Miałem właśnie szukać podobnego tematu i proszę jest, dzięki.
- MarcinMMz
- pisarz
- Imię: MARCIN
- województwo: mazowieckie
Kupowałem również; polecam. Trzeba tylko doliczyć cło bo na 100% będzie dopłata przy odbiorze.
-
- zadomowiony
- Imię: decent
Fakt, od około 2 lat liczą niemal wszystko, wiem bo już kupowałem tylko rzeczy z innej branży. Co nie zmienia faktu, że i tak warto. Czasami zdarza się, że przy drobnych rzeczach udaję się zapłacić niedużą kwotę. Kilka czynników na to wpływa. Ostatni mój zakup z zeszłego miesiąca na kwotę 876 zł. razem z wysyłką wymagał opłat w wysokości 170 zł.