demontaz siedzenia
demontaz siedzenia
Witam wszystkich serdecznie.
Przepraszam za laickie pytanie,ale z motocyklami nie mialem nigdy nic wspolnego.Kuzyn kupil Honde vfr i prosil aby mu akumulator naladowac,a ten z kolei podobno jest pod siedzeniem.Probowalem na delikatnie ale nie bardzo mam pojecie jak zdjac to siedzenie,zeby nic nie uszkodzic.Licze na kilka slow od wyrozumialego kolegi:) Podrawiam.
Przepraszam za laickie pytanie,ale z motocyklami nie mialem nigdy nic wspolnego.Kuzyn kupil Honde vfr i prosil aby mu akumulator naladowac,a ten z kolei podobno jest pod siedzeniem.Probowalem na delikatnie ale nie bardzo mam pojecie jak zdjac to siedzenie,zeby nic nie uszkodzic.Licze na kilka slow od wyrozumialego kolegi:) Podrawiam.
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
Re: demontaz siedzenia
Przywitać się w powitalni!!!
O jakim modelu vfr mówimy?

O jakim modelu vfr mówimy?
Mowa o vfr 800
v-tec chyba,a w czym jest roznica?
jeden wydech:) Prosze zadawac proste pytanie bez technicznych oznaczen:)
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
kluczyk w zamek pod siedzeniem po lewej stronie motocykla przekrecasz zarazem ciagniesz za uchwyt ktory jest umieszczony na zamku do ktorego wetknołeś kluczyk. znajduje sie on od tyłu zamka od strony nadkola...........kur.......nie wiem jak to sensownie opisać
aaaaaaaaa
terawidze ze tam jest jakis zamek...............
dobra,dzieki za pomoc:)
terawidze ze tam jest jakis zamek...............
dobra,dzieki za pomoc:)

Nie ma sie co wkur........ wspominalem ze nigdy z motocylkem nie mialem do czynienia. Milego dnia zycze i jeszce raz dziekuje.