Chciałbym się was dopytać czy już wymienialiście jakieś plastiki? czy to były nowe czy używane?
W mojej "LALCE" ogólnie plastiki są OK ale gdzie niegdzie ( chyba w trzech miejscach) zaczepy są pęknięte i jak na to patrze ( a jestem takim małym pedantem) to bym to jakoś zmienił/naprawił.
szukałem na al...gro i znalazłem firmę która robi takie plastiki ale trochę to drogo wychodzi , jeden element kosztuje do 400zł to troche przydrogo.
Albo kompletować z używek , ale to też nie takie pewne wydaje mi się.
Co wy na to?
Plastiki - gdzie i jakie?
- Revolut
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Re: Plastiki - gdzie i jakie?
Ja na Twoim miejscu szukałbym cierpliwie używek w kolorze, albo... Szukać używek w dobrym stanie i malować. Malowanie elementu to ok 200zł, do tego cena używki, no i naklejka.
Jakoś nie jestem przekonany do podróbek plastików, może być ciężko je potem dopasować z oryginałami.
Jakoś nie jestem przekonany do podróbek plastików, może być ciężko je potem dopasować z oryginałami.
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Nie lepiej by ci było pospawać?
Jak masz małe pęknięcia to ja bym pospawał i masz dalej swój oryginalny plastik, lakierowanie oczywiście tak.
Jak masz małe pęknięcia to ja bym pospawał i masz dalej swój oryginalny plastik, lakierowanie oczywiście tak.
LWL 74HN
- Lukaszny
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: warmińsko-mazurskie
Używkę w stanie zadowalającym pedanta znaleźć będzie wyjątkowo trudno. Natomiast żaden zamiennik nie będzie taki jak oryginał. Zając dobrze gada - znajdź dobrego majstra i zleć pospawanie i lakierowanie.
W wolnych chwilach spamuje sobie na Blogu prawniczym - http://forumprawnicze.info/blog/2-blog- ... -nysztala/
- kargulo
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
dzieki za info , zacząłem poszukiwania na aukcjach