Przygarnę do Garażu Poznań Rataje
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Przygarnę do Garażu Poznań Rataje
Jak w temacie
Ostatnio kolega sprzedał swoja maszynę i pozostało nas dwóch na garaż
Poszukuję zatem kolegi z forum, który chciałby trzymać sprzęt w zamkniętym garażu
Koszt wynajmu to 225 zl/miesiąc więc przy trzech osobach to 75 zł na głowę - dla porównania miejsce na parkingu to od 50 do 100 zł
W tej sytuacji masz miejsce na akcesoria, zamknięte i suche pomieszczenie i możliwość pozostawienia maszyny np na wpół rozebranej - plus jakieś prywatne graty z domu, które się nie mieszczą (patrz ja mam dwa rowery i sprzęt narciarski)
Garaż mieści się na osiedlu Czecha na Ratajach - zainteresowanych proszę na PW
Ostatnio kolega sprzedał swoja maszynę i pozostało nas dwóch na garaż
Poszukuję zatem kolegi z forum, który chciałby trzymać sprzęt w zamkniętym garażu
Koszt wynajmu to 225 zl/miesiąc więc przy trzech osobach to 75 zł na głowę - dla porównania miejsce na parkingu to od 50 do 100 zł
W tej sytuacji masz miejsce na akcesoria, zamknięte i suche pomieszczenie i możliwość pozostawienia maszyny np na wpół rozebranej - plus jakieś prywatne graty z domu, które się nie mieszczą (patrz ja mam dwa rowery i sprzęt narciarski)
Garaż mieści się na osiedlu Czecha na Ratajach - zainteresowanych proszę na PW
rejoice o young man in thy youth
- Vermilion
- klepacz
- Imię: Adam
Jakbyś nie znalazł kogoś do października to ja się piszę xD xD W październiku będę w Poznaniu na studiach i będę mieszkał w okolicy Rataje ;] Wtedy dopiero będę szukał.
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
- Argail
- pisarz
- Kontakt:
no śmiało, szkoda, że dopiero po sezonie ale ok, dam znać jak nikomu innemu nie przypasuje
Na daną chwilę 110 zł na głowę to trochę dla nas dużo stąd oferta, choć wolę nie informować wszystkich jak leci
Oddać klucze do legowiska mojej maszyny trochę ryzykowne - wolę mieć pewność kogo przygarniam
Na daną chwilę 110 zł na głowę to trochę dla nas dużo stąd oferta, choć wolę nie informować wszystkich jak leci
Oddać klucze do legowiska mojej maszyny trochę ryzykowne - wolę mieć pewność kogo przygarniam

- Argail
- pisarz
- Kontakt:
OKOLICA BARDZO KLIMATYCZNA, BLOKOWISKO, NA UBOCZU PRZY GŁÓWNEJ ULICY, JEST GDZIE PIWKO WYPIĆ A NIEOPODAL NAWET GDZIE W MORDĘ DOSTAĆHefajstos pisze:Jako bonusik za podłączenie się do garażu Argail użyczy wypasionego stojaczka zrobionego pod VFR-ke (jeśli osoba będzie posiadać VFR). Już o mychach i szczurkach jako sąsiadów garażowych nie wspomnę... hehe
CO DO STOJAKA TO BĘDĘ BRAŁ OPŁATY ABY RATA KREDYTU NA NIEGO MI SIĘ ZWRÓCIŁA
POSIADAM JESZCZE PODNOŚNIK, KUPĘ NARZĘDZI I MNÓSTWO FANTAZJI

- Vermilion
- klepacz
- Imię: Adam
A Striptizerki tam nie masz??
Argail bardzo możliwe, że będę w Poznaniu siedział już pod koniec sierpnia więc sezon jeszcze będzie
Argail bardzo możliwe, że będę w Poznaniu siedział już pod koniec sierpnia więc sezon jeszcze będzie

Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
-
- klepacz
- Imię: Roman
Od 50 do 100Argail pisze:Koszt wynajmu to 225 zl/miesiąc więc przy trzech osobach to 75 zł na głowę - dla porównania miejsce na parkingu to od 50 do 100 zł

Ze wspólnego wynajmu nic nie wyszło ale mam nadzieję że jakieś spoty integracyjne zorganizujesz