A więc Gacol

....jeśli chodzi o gaźniki no nie wiem zobacze bo jeszcze nie obeznałem sie na czym polega mierzenie wukometrami ?..ale jeśli chodzi o zawory miałem dylemat, jednak po przeanalizowaniu wykładu SZATANA

....regulacja zaworów jest całkiem prosta, Szatan fajnie pokazał najważniejsze szczegóły i z tą pomocą wszystko wyjdzie. A poza tym jak już poskładam wszystko do kupy zrobie ponowny pomiar szczelinomierzem i będe wszystko wiedział czy to podup....łem cz jest git...
Te gaźniki no synchro jak synchro mam znajomego który ma znajomego

co to robi za grosze , bardziej chodzi mi o czyszczenie bo za to kasują już kwoty ciut większe, jeśli nie ma w gaźniku rzeczy lub części którą można uszkodzić poprzez jakieś tam złe skłądanie to również nie będe miał problemu, poskładać i powkładać każdą cześć na swoje miejsce nic prostrzego, jeśli będzie tam dużo takich pierdołków no to zrobie se mape do jednego gaźnika, bo chyba reszta sie nie rózni niczm?

no nic zobaczymy jak to wyjdzie i czy sie za to złapie \
zawory robie na bank już postanowiłem a z gaźnikami musze się jeszcze bardziej oczytać..
Jak narazie dzisiaj rozłożyłem wszystkie owiewki na cęści pierwsze bo miałem gupi wypadek przez żime w czasie największych mrozów, tak po krótku opowiem

stała mi Vałka w garażu na specjalnej stopie <tylnie koło w powietrzu> chciałem sobie koła przełożyć w samochodzie tył na przód a przód na tyło lepszy bieżnik był

... i cofam sobie do garażu autkiem patrze do lusterka stoi moja malenka oczko jej puściłem

:). i powoli dojeżdzam , i tak jade jade jade dojeżdzam myśle dość bo jeszcze dugne, mam leki upad w garażu no i wyłaczam auto bieg wrzucam zaciągam reczny sru auto do tyło w motor, tylko patrzyłem jak sie przzewraca i myśle będzie dobrze ale jak jużusłyszałem dzwięk tłuczącego sie akwarium prze pół godziny nie wychodziłem z auta ze strachu jakie straty:\ no i niestety do malowani <w samochodzie ręczny zamarzł autko uciekło na biegu i buch>..no ale będzie w nowej skurze na ten sezon. A tak przy okazi nie wiecie ile by wyniosło malowanie wszystkiego? bo umówiłem sie z kumplem że ja mu przygotuje wszystko podkład i dam elemęty tylko do malowania, będzie dużo taniej napewno ale mi sie tak nie chce tego robić, i w ogóle ciekawość mnie zżera ile ktoś bierze za całą robote?
Pozdrawiam.