Czesc
Widzialem podobny temat niemniej zakladam nowy bo takie przypadki czesto sie nie zdazaja Otóż stracilem kluczyki do moto (jedyny egzemplarz) no i jestem w ciemnej dupie. System HISS skutecznie uniemozliwia zrobienie czegokolwiek.
Czy ktos mial podobna sytuacje lub tez wie jak zaradzic ? Znalazlem pana ktory chetnie by mi kluczyk dorobil i odczytal kod z komputera ale zyczy sobie 2500 pln. Druga opcja jest wymiana komputera i stacyjki, koszt pewno ok 1500 zl za uzywki.
Moze znajdzie sie jakis magik co mi pomoze ;(;(
ps. prosze nie nabijac postow textami w stylu - "i dlatego warto miec 2 kluczyki" , "ja mam na szczescie zapasowy" itp itd
pozdrawiam
kluczyka brak - moto unieruchomione
- juhass
- pisarz
- Imię: Tomasz
- województwo: śląskie
Nie wierze że to tyle musi kosztować. Zapytaj w hondzie o koszt dorobienia i zaprogramowania, ew. podzwoń po magikach do tego.
Moja siostra złamała kluczyk (samochodowy wprawdzie, ale tu raczej niema różnicy), za dorobienie i zaprogramowanie w autoryzowanym serwisie zapłaciła coś koło 300zł...
Także szukaj, bo ceny które podałeś z kosmosu są IMHO.
Moja siostra złamała kluczyk (samochodowy wprawdzie, ale tu raczej niema różnicy), za dorobienie i zaprogramowanie w autoryzowanym serwisie zapłaciła coś koło 300zł...
Także szukaj, bo ceny które podałeś z kosmosu są IMHO.
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Hmmm,
Tak jak pisze Juhass, do puchy dorobią w cenie 200-300 zależnie od komplikacji, to czemu do moto nie?
Tylko trzeby może takiemu magikowi pokazać gdize są właściwe kable (vide serwisówka) i niech działa.
<<czarny humor mode on>>
W Wawie takie rzeczy to chyba na Pradze Północ
<<czarny humor mode off>>
Tak jak pisze Juhass, do puchy dorobią w cenie 200-300 zależnie od komplikacji, to czemu do moto nie?
Tylko trzeby może takiemu magikowi pokazać gdize są właściwe kable (vide serwisówka) i niech działa.
<<czarny humor mode on>>
W Wawie takie rzeczy to chyba na Pradze Północ
<<czarny humor mode off>>
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- enoel
- zadomowiony
- Imię: Piotr
- Kontakt:
cześć,
znam jednego goscia z Warszawy, który zajmuje się programowaniem kodów do wszystkich japonczyków w tym do VFR-y. Myślę, że spokojnie dorobi ci kluczyk i zaprogramuje. Cena też nie powinna być powalajaca.
Namiar do niego ponizej:
kom: 606739268
email: hipersprzedawca@wp.pl
Pzdr
znam jednego goscia z Warszawy, który zajmuje się programowaniem kodów do wszystkich japonczyków w tym do VFR-y. Myślę, że spokojnie dorobi ci kluczyk i zaprogramuje. Cena też nie powinna być powalajaca.
Namiar do niego ponizej:
kom: 606739268
email: hipersprzedawca@wp.pl
Pzdr