kolejny zarazony ;) VFR Streetfighter
-
- bywalec
- Kontakt:
kolejny zarazony ;) VFR Streetfighter
Po srednio jednej glebie w sezonie badz co drugi sezon slizg,wypadniecie z zakretu juz mialem dosc klejenia plastikow i szukania ich na allegro co w przypadku rc 36 nie jest latwa rzecza bo wszytsko jest tylko jak ja potrzebuje to nie ma ;( . Wiec postanowielm zrobic streeta ale zeby nie bylo po najmniejszej lini oporu to nie zdjelem tylko plastikow i tak zostalo. Moto rozebralem do czesci pierwszych (oprocz silnika) pomalowalem silnik,rame ,wachacz, zadupek od zx 6 r tyl podniesiony stelaz pociety i pospawany na nowo z tylu, schowana instalacja i cewki pod rame zeby nie bylo widac
. Mial byc jeszcze przod na upsach ale niestety nie jestem szejkiem naftowym i mnie nie stac narazie. kierownica od F2 poszla pod polki no i pozostaje dobrac od czegos plug pod silnik lampe i licznik (ale jeden z forumowiczow mi podpowiedzial co do licznikow wiec moze to ogarne ). wydech wieje spod dupy i od poczatku do konca zrobiony zostal samodzielnie z nierdzewki. Moto jeszcze ma wiele do poprawienia ale wrzuce jakies foty to ocenicie i moze ktos cos doradzi ciekawego bo kazdy pomysl na wage zlota. Pozdrawiam wszystkich.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ja tam nie lubie street'ow... ale np. Cedzior (prezentowany na Moto Bike Show w Sosnowcu) jest swietny.
Wracajac do tematu... mam nadzieje ze z przodu nie wyladuje jakas szpetna pseudo tuningowa mini owiewka z malymi okraglymi swiatelkami. Paskudztwo
Ja bym z przodu widzial nisko zamocowana czache od Buella XB12s nawet z jej okraglymi malymi swiatelkami.
Wracajac do tematu... mam nadzieje ze z przodu nie wyladuje jakas szpetna pseudo tuningowa mini owiewka z malymi okraglymi swiatelkami. Paskudztwo

Ja bym z przodu widzial nisko zamocowana czache od Buella XB12s nawet z jej okraglymi malymi swiatelkami.
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Tak jak u mniekris2k pisze:Ja tam nie lubie street'ow... ale np. Cedzior (prezentowany na Moto Bike Show w Sosnowcu) jest swietny.

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

-
- bywalec
- Kontakt:
ciezka sprawa z tymi przerobkami kazde male gownienko zajmuje full czasu no ale mam nadzieje ze bedzie czym sie pochwalic na koniec i nie wyjdzie "czarna pokraka"
...ale roznie bywa. Z tym licznikiem to musze troche poczekac robsonic bo wyczyscila mnie ta inwestycja ;( ale bedzi enapewno i mam nadzieje ze taki jak u ciebie
a ta czacha to niezly pomysl rzucil kris2k ale obawiam sie ze pojde po najmniejszje lini oporu przez brak kasy i bedzi emala owiewka ale kto wie...do lata troche zostalo 

- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Zapowiada sie ciekawie , nie spieprz przodu , zedrzyj tą naklejke ninja bo razi po oczach, Ninja Honda ??? 

Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es