WYDECH DO VFR 800 '04
- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
WYDECH DO VFR 800 '04
Panowie chciałbym zmienić wydechy w swojej VFR V-TEC. Gdzie tego szukać? Na naszym pospolitym alledrogo.pl nic nie ma... Może znacie jakieś patenty na modyfikację seryjnego? Jak to zrobić? Jaki wydech najlepiej kupić i jakie są przybliżone koszta takiej operacji?
Dzięki za pomoc..
Dzięki za pomoc..
- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
Sorki, za słabo przejżałem forumadi610 pisze:KILK
moim zdaniem najładniej wyglądają wydechy seryjne, jeżeli chodzi o inne daj znać coś Ci poszukam

Jeśli może coś załatwić lub masz jakies propozycje to chetnie rozważę ;]
-
- teksciarz
- Kontakt:
Jak by byl dostepny Leo do Rc 46 to bym go mial bo pieknie brzmi w vfr
Psluchaj tego jak brzmi http://www.youtube.com/watch?v=06mhHNme71c . cena tez nie zaporowa jak za dwa wydechy.

- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
Kurcze myślałem że to troche mniejsze koszta 
Chyba jednak zdecyduje się na zakup oryginalnych, używanych końcówek i wypruje z nich bebechy. Wyjdzie taniej a z tego co chłopaki piszą tutaj: viewtopic.php?t=4298&postdays=0&postorder=asc&start=0 to nie będzie wcale gorzej...
A w UK znalazlem:
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-VFR-800-VTE ... 240%3A1318
Pewnie brzmią fajnie ale za to wyglądają kiepsko, moim zdaniem wogule nie pasuje to do VFR...

Chyba jednak zdecyduje się na zakup oryginalnych, używanych końcówek i wypruje z nich bebechy. Wyjdzie taniej a z tego co chłopaki piszą tutaj: viewtopic.php?t=4298&postdays=0&postorder=asc&start=0 to nie będzie wcale gorzej...
A w UK znalazlem:
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-VFR-800-VTE ... 240%3A1318
Pewnie brzmią fajnie ale za to wyglądają kiepsko, moim zdaniem wogule nie pasuje to do VFR...
- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
W takm wypadku zapraszam do siebie. Tak sie składa że dysponuje dużym warsztatem ślusarskimSzozdul pisze:msound widze ze jestes z Legionowa, jak nie bedzie padac w weekend i miałbys ochote to moge do Ciebie podjechac to zobaczysz a raczej usłyszysz jak chodzi wypruty wydech w vtecu i jakbyś sie decydował to zawsze cos pomoge

PS: Dokładnie jestem z Wieliszewa, koło Legionowa - więc może sobie polecieć przez Nowy Dwór, przyjemniejsza trasa.
- enoel
- zadomowiony
- Imię: Piotr
- Kontakt:
msound ja jakieś 3 miesiace temu kupiłem z netu twobrothers-y w idealnym stanie. Jak szukałem często napotykałem na ebay-u używane leovince lub devil-e w cenach 1200 - 1500 zł ale zawsze srebrne a ja chciałem w karbonie ze wzgledu na kolor sprzęta.
Obecnie mam je juz zamontowane na moto i jak dla mnie dzwiek jest zaje..........ty, tzn nie są bardzo głośne ale za to basowe wiec bardzo fajnie oddają charakter v-ki. Jestem z Wawy wiec zawsze można sie umówić jak byś chciał zobaczyć/posłuchać.
A wyglądają tak:
Obecnie mam je juz zamontowane na moto i jak dla mnie dzwiek jest zaje..........ty, tzn nie są bardzo głośne ale za to basowe wiec bardzo fajnie oddają charakter v-ki. Jestem z Wawy wiec zawsze można sie umówić jak byś chciał zobaczyć/posłuchać.
A wyglądają tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
enoel pisze:msound ja jakieś 3 miesiace temu kupiłem z netu twobrothers-y w idealnym stanie. Jak szukałem często napotykałem na ebay-u używane leovince lub devil-e w cenach 1200 - 1500 zł ale zawsze srebrne a ja chciałem w karbonie ze wzgledu na kolor sprzęta.
A wyglądają tak:
Staaary, na twojej maszynie wyglądają kozacko. Pełne uznanie. Moja niestety srebrna. Możemy się umówić u mnie wszyscy w weekend, jest gdzie polatać a i wydeszków sobie posłuchamy hehe. Jak coś to zapraszam. Zobaczymy tylko jak a pogoda będzie - narazie ten weekend nie zapowiada się optymistycznie

Tak wygląda mój sprzęcik:

...i raczej ciezko mi jakos przypasowac do tego karbonowy wydech.. Najlepiej polerowany i najlepiej trójkątny. Ile wyplułeś za te twobrothers ?
Ala ma kota.
Kot ma kanarka.
Kanarek zap... na VFR.
Kot ma kanarka.
Kanarek zap... na VFR.
- msound
- zadomowiony
- Kontakt:
No to mówie, wpadajcie do mnie w weekend, u mnie ładna okolica heheSzozdul pisze:To musimy koniecznie spotkać się wszyscy, sam wcześniej rozglądałem się za two brothersami lub leo ale wygląd wogóle mi się nie podobał. Ciekawe jaka róznica wypruty oryginał a akcesoryjny wydech!

Ala ma kota.
Kot ma kanarka.
Kanarek zap... na VFR.
Kot ma kanarka.
Kanarek zap... na VFR.