VFR Streetfighter czas ropzpocząć
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
VFR Streetfighter czas ropzpocząć
No więc tak od tego weekendu zaczołem prace nad moja VFR.Aktualnie czekam na cześci i peszte pomysłow co do dopieszczenia.Ogólnie cześci juz zakupione i w planach
-Mały zadupek z GSXR k1
-Filigramowa owiewka z szybą która choc troche pomoże w walce z wiatrem
-soczewka i mikro kierunki
-sprzęgło na widoku
-Oplot stalowy hamulcy
-małe zegary
-wycdech prodadzony wysoko przy zadupku.narazie tyle mam z cześci i projektów.troche foto i na bierząco bede dodawał info
-Mały zadupek z GSXR k1
-Filigramowa owiewka z szybą która choc troche pomoże w walce z wiatrem
-soczewka i mikro kierunki
-sprzęgło na widoku
-Oplot stalowy hamulcy
-małe zegary
-wycdech prodadzony wysoko przy zadupku.narazie tyle mam z cześci i projektów.troche foto i na bierząco bede dodawał info
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Ja też mam trochę konceptów na zimę
Właśnie dziś kupiłem zegary od cbr i tylko czekam na czas odpowiedni.... Nie będzie takich drastycznych cięć jak u Ciebie GACOL ale zmiany widoczne na pewno
Udanego streeta zatem i może kiedyś do zobaczenia! pozdro

Ostatnio zmieniony czw 20 lis 2008, 12:48 przez robsonic, łącznie zmieniany 1 raz.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- Gacol
- klepacz
Boże nie mówmy o elektryce.Upchałem przed airboxem.Ale tak ciezko bylo e to magia jes.Dziś tak pojechałem do pracy.Siadam na moto jade kawałek bez tych owiewek i jedyne co mi sie nasuwa na myśl Ja piernika jakie to małe:)(pierwszy raz odczułem ze VFR jest mała:) Bedzie git.Szyba i zegary dziś przyszły.Problem z napedem linki w zegarach,Najlepiej jakby ktos miał jakieś rozwalone z hondy to bym miał środek
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
GACOL a na alegro widziałem przejściówki z linki na impuls przy takich tunningowych zegarach, może takie same cudeńko można nabyć.....
Pisz i pokazuj co robisz w sprzęcie, powiem Ci że zasiałeś ziarnko niepewności we mnie i miałem lekko przerabiać swoje moto ale coraz to bardziej chce iść w Twoje ślady
Pisz i pokazuj co robisz w sprzęcie, powiem Ci że zasiałeś ziarnko niepewności we mnie i miałem lekko przerabiać swoje moto ale coraz to bardziej chce iść w Twoje ślady

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- Gacol
- klepacz
HAHA!!!
Zostałem na noc w pracy.Z moim szefem złapaliśmy sie zqa moją VFR.(szef jezdzi FZ6)
Przy pomocy żołądkowej gorzkiej udalo się wstepnie zrobic przód.czekam na lampy i kombinuje zadupek:)

Zostałem na noc w pracy.Z moim szefem złapaliśmy sie zqa moją VFR.(szef jezdzi FZ6)
Przy pomocy żołądkowej gorzkiej udalo się wstepnie zrobic przód.czekam na lampy i kombinuje zadupek:)
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VTR1000 SP 1
- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
- proponuję założyć taką półkę - można za nie dużą kasę wyrwać na ebay'u - można też rozciąć górną półkę od bandita, fazer itp - temat był przemyślany całkiem dokładnie, ale trafiłem ABM
- chłodnice oleju śmiało można przenieść na lewą stronę - zawsze to oprawi wygląd
pzdr
- chłodnice oleju śmiało można przenieść na lewą stronę - zawsze to oprawi wygląd
pzdr
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol