mały hardcore z rc24 by rafi
- rafi
- teksciarz
- Kontakt:
mały hardcore z rc24 by rafi
jako ze znudził mi sie już widok mojej rc24, a na zmiane nie mam zamiaru przystawać,postanowiłem wdrożyć mój plan fajtera o którym myślałem juz 2 sezony wstecz.Projekt niskobudrzetowy ruszył-narazie przód czacha własnej produkcji soczewy:światła krótkie punto 2, długie przerobiona z bmki 5-ki,błotnik własnejroboty i pomysłu,kiera prosta 82cm męczy nadgarstki będzie podgięta o około 10 st,do zrobienia jeszcze wydech i tył ,malowanie jest jeszcze na etapie końcowego zatwierdzenia, narazie szwarc mat,może karbon,lub moro,co wy na to?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr 27 sie 2008, 19:51 przez rafi, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafi
- teksciarz
- Kontakt:
Też tak było jak w każdej vfrce, całą elektryke wraz z bezpiecznikami wpakowałem pod bak, przed filtr powietrza, wyciągając z niego ten gumowy krócieć zasysający powietrze, co dało niezły efekt ''turbo'' tylko podczas jazdy ,jak odkręce na niskich obrotach odzywa sie basowe ssanie spod baku,przetestuj to bedziesz zadowolony 

- rafi
- teksciarz
- Kontakt:
no wygląda to nieciekawie z racji burdelu kablowego,poprostu je tam wepchalem , a co do wajzla to mam brak, jak wnioskujesz ze zdjęć, jeszcze porobie pare kontrolek aby miec wgląd co sie dzieje na pokładzie,a licznik rowerowy za pare zł sie wsadzi byle do 199 pokazywał
chilowo to sprzęt jednoosobowy,tez zajebisty, jak wykończe włókno to będzie zadupek z foty

chilowo to sprzęt jednoosobowy,tez zajebisty, jak wykończe włókno to będzie zadupek z foty
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Widzę że rzeżbisz na całego
Myślę że na zimę wywale elektrykę pod bak, a jak to zrobię to też z tyłem muszę coś zrobic bo jest faktycznie zbyt obudowany. Myślałem żeby zamontowac tył od vfr 800 z wydechami pod siedzeniem albo z alegro kupic gotowy zadupek,to temat do przemyślenia.... Pozdro i dobrej veny życzę!!!

fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

Mi sie podoba ta przeróbka: http://www.motor-forum.nl/forum/list_message/4932069
Brakuje tu tylko małej oslony miedzy bak, rame, a siedzenie. Kolektory nie są najładniejsze oraz brakuje lusterek.
Brakuje tu tylko małej oslony miedzy bak, rame, a siedzenie. Kolektory nie są najładniejsze oraz brakuje lusterek.
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
A ja kiedyś taką widziałem na e-bay'u i od tamtej pory ciągle na nią choruję. Dlatego najbardziej podoba mi się ta jednoosbowa wersja Twojej rafi i osobiście taką bym zostawił.
Silnik, 2 koła, siodło i kierownica - esencja motocykla - nic więcej nie potrzeba!!!
Silnik, 2 koła, siodło i kierownica - esencja motocykla - nic więcej nie potrzeba!!!
- rafi
- teksciarz
- Kontakt:
no gazetke idzie sie czasami pooglądać, a co do wersji 1-osobowej Grochu to chetnie bym taka śmigał ale w naszym klimacie bez zadupka byłbym bardziej mokry z tyłu niz z przodu, no i czasem warto wziąść piękność na tylny zic
ehh ale jak narazie to projekt stoi w miejscu ,a motory sie kurzą, zrasta mi sie ścięgno i ciężko cos jednorękiemu porobić ze sprzętem... 

Ostatnio zmieniony ndz 07 wrz 2008, 22:40 przez rafi, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafi
- teksciarz
- Kontakt:
sezon jeszcze w pełni, ja sie pozrastałem to i moto poskręcałem i tak to chwilowo wygląda, reszta w zime, wydech troche inny niz zamierzałem, łączenie kolektorów 4w1 zaadaptowane z vfr 400 dzięki kumplowi przeszczep mógł być zrealizowany, tumok jest to połówka oryginału po wybebeszeniu,zrobiłem mu dwie komory zamiast fabrycznych trzech ...bez wygłuszania, brzmi rasowo jęk kółek i delikatny chrypliwy basss