tak wiem o co Ci chodzi, ale wlasnie intuicyjnie glowe prostuje tzn cialo powinno byc rownolegle bo osi motocykla pzresuniete na bok wewnatrz zakretu, ale wiesz jak ejstem skupiony to to staram sie robic ale jak nie skupie sie na pozycji tylko na samym zakrecie np jak gdzies jestem pierwszy raz to automatycznie mam tendencje to prsotowania ciala to znaczy ze glowe mam nad licznikami

a to blad, walcze z tym i wlasnie to zdjecie jest pod tym wzgledem niedobre

bo tu mi nie wyszlo

. Plus jest tego taki ze staram sie wlasnie nagywac i analizowac, bo teoretycznie mniej wiecej wiem jak to powinno byc i zawsze sie wyzywam jak nie jest tak jak powinno byc

, ale kiedys o tej pozycji nie wiedzalem i ciezko pozbyc sie starych nawykow, w tym roku mija mi rocznica 10 lat przygody z moto a dopiero od zeszlego roku zaczelem sie uczyc jak to powinno wygladac

, ale oczywsice dziekuje za rady.
I wlasnie miedzy innymi dlatego chce zmienic polozenie manetek, bo w zakrecie nie powinno sie miec wyprostowanej sylwetki tylko lezec na baku tylko ze zboku moto, a jak w turystycznych mam wysoko rece to wowczas ejst to jakies dziwne dla mnie, na sporcie czuje sie pod tym wzgledem o niebo lepiej (dlatego one tak sa zrobione), dlatego jak zmienie polozenie manetek powinno mi to poprawic prowadznie.