wydech z dobrym brzmieniem
wydech z dobrym brzmieniem
Witam wszystkich.
Prawdopodobnie już niedługo stanę się posiadaczem VFRy i się pytam o ciekawy wydech do tego motocykla. Chodzi mi o basowy ładny dźwięk, a nie o hałas, oczywiście przy okazji nie chcę stracić dobrych parametrów silnika, a może nawet ciut je poprawić. Czy ktoś z Was ma może taki ( np. Akropowic, Arrow ) ? Jeśli to możliwe mógłbym podjechać i posłuchać.
Pozdrawiam.
Jak już to cudo będzie stało u mnie to dokonam oficjalnego przedstawienia siebie i małej z dwoma kółkami.
Prawdopodobnie już niedługo stanę się posiadaczem VFRy i się pytam o ciekawy wydech do tego motocykla. Chodzi mi o basowy ładny dźwięk, a nie o hałas, oczywiście przy okazji nie chcę stracić dobrych parametrów silnika, a może nawet ciut je poprawić. Czy ktoś z Was ma może taki ( np. Akropowic, Arrow ) ? Jeśli to możliwe mógłbym podjechać i posłuchać.
Pozdrawiam.
Jak już to cudo będzie stało u mnie to dokonam oficjalnego przedstawienia siebie i małej z dwoma kółkami.
-
- klepacz
- Kontakt:
- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
nie do końca tak jest Seba, nie trzeba płącić dużej kasy za firmówkę, ludzie już i u nas potrafią zrobić dobre wydechy, napewno nie są to sprzęty na tory, gdzie jest ważne każde 1,05KM, ale brzmią pięknie i nie wpływają źle na żywotność silnika, i nie mam tu ma myśli wypi...dolenie bebechów z orginałówseba_VF750FR pisze:JA Ci powiem tak ,kazdy firmowy wydech ładnie gra ,duzy przelot bedzie tarabanił ,ale dobra firmówka dedykowana do sprzęta da ladny dzwiek .

pzdr
pees. aż szkoda , ze nie mogę zapodać dźwięku, chyba, że ktoś wie jak odzielić dźwięk od obrazu, bo filmu nie zapodam

Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ja mam taką samoróbkę zapodaną, fotkie zapodam zarazKetchup pisze:ludzie już i u nas potrafią zrobić dobre wydechy

[ Dodano: 2007-02-20, 23:44 ]
oto on

[ Dodano: 2007-02-20, 23:45 ]
nieźle wygląda i super mruczy
[ Dodano: 2007-02-20, 23:48 ]
oczywiście samoróbka i puszczony 4w1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
Witam.
Dzięki za odzew. To co będę miał ewentualnie do dyspozycji to LeoVinci lub Akropovic. Niestety Mig już nie istnieje - podobno fabryka zbankrutowała. Wiem na przykładzie innych motocykli, że nawet wśród firmowych wydechów są duże różnice w dźwięku. Słyszałem na własne uszy ten sam model moto na Akropowicu, Arrow, Laser i różnice były ogromne. Aktualnie mam Akropowica, ale to jest inna bajka, bo to co mam to nie jest V-ka tylko boxer, więc nie mogę porównywać. Różnica w cenie międzi Leo, a Akrop. też jest potężna, nie chciałbym niepotrzebnie wydawać za dużo kasy. Kolego Jacko jakbym mógł któregoś pięknego dnia (czyt. jak zrobi sie ciepło ) podjechać i posłuchać jak gada Leo to będę wdzięczny. I będzie okazja żeby małe piwko wypić.
Pozdrowienia.
Dzięki za odzew. To co będę miał ewentualnie do dyspozycji to LeoVinci lub Akropovic. Niestety Mig już nie istnieje - podobno fabryka zbankrutowała. Wiem na przykładzie innych motocykli, że nawet wśród firmowych wydechów są duże różnice w dźwięku. Słyszałem na własne uszy ten sam model moto na Akropowicu, Arrow, Laser i różnice były ogromne. Aktualnie mam Akropowica, ale to jest inna bajka, bo to co mam to nie jest V-ka tylko boxer, więc nie mogę porównywać. Różnica w cenie międzi Leo, a Akrop. też jest potężna, nie chciałbym niepotrzebnie wydawać za dużo kasy. Kolego Jacko jakbym mógł któregoś pięknego dnia (czyt. jak zrobi sie ciepło ) podjechać i posłuchać jak gada Leo to będę wdzięczny. I będzie okazja żeby małe piwko wypić.
Pozdrowienia.
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Nie ma problemu. Masz do mnie niecałe 420 kilometrów. Co to jest dla VFR.Vlad pisze:Jacko jakbym mógł któregoś pięknego dnia (czyt. jak zrobi sie ciepło ) podjechać i posłuchać jak gada Leo to będę wdzięczny

A tak na poważnie to ja wybieram się na Bemowo więc możesz wtedy też wpaść. Będziesz miał bliżej a dźwięk mojego LeoVinci może sie lekko przebije wśród tego ogólnego hałasu motocyklowego.

A tak na poważnie to