Jeśli mu to nie wadzi to może nawet podał by wymiary crash'y do wszystkich modeli VFR.

PS. Widzę, że dobrze zrobiłem zamawiając sobie 2 komplety...

Szkoda, że Lasooch już nie robi crash pad'ów.
To nie chodzi o to by nie robić tylko o to, że Lasooch opracował sobie jakiś projekt crash padów a ktoś do niego napisał z zapytaniem czy może mu udostępnić rysunek techniczny by mógł SKOPIOWAĆ jego pomysł.Zaper pisze:Szkoda, że Lasooch nie robi kraszów. Ci co chcą kupić muszą kupić gdzie indziej i tak czy inaczej kupią. I teraz pytanie czy kupią jakiś badziew czy zrobią sami. Uważam, że nie wypada pisać do Lasoocha żeby podał wymiary i z czego robił itp. bo to po prostu nie ładnie i tak się nie robi, ale nie uważam też żeby ktoś kto potrafi zrobić dobre crashe nie mógł tego robić i oferować skoro i tak Główny Producent Lasooch nie może tego teraz wykonać i sprzedać. Sam osobiscie tokarki nie mam i tego nie zrobię, ale mam kolegę, który toczy w metalu i innych i pewnie by się tego podjął.
Koobsky pisze:To nie chodzi o to by nie robić tylko o to, że Lasooch opracował sobie jakiś projekt crash padów a ktoś do niego napisał z zapytaniem czy może mu udostępnić rysunek techniczny by mógł SKOPIOWAĆ jego pomysł.
Jak ktoś chciał na beszczelnego kopiować to torchę nie na miejscu.Zaper pisze:Uważam, że nie wypada pisać do Lasoocha żeby podał wymiary i z czego robił itp. bo to po prostu nie ładnie i tak się nie robi
Nie tylko Ty potrzebujeszZaper pisze:Chciałem dzisiaj napisać PW do Lasoocha i pokazał się komunikat "brak takiego użytkownika" faktycznie go nie ma już na forum i po prostu muszę się teraz czuć zacofanyczy PW szwankuje ? Chłopaki crashe potrzebuję i co teraz zrobić ....
może źle szukałeś?Zaper pisze:Chciałem dzisiaj napisać PW do Lasoocha i pokazał się komunikat "brak takiego użytkownika"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości