Wydech prowadzony górą ( opininie i foty ) !!!!!!!! :))
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
nadszedl czas na prezentacje 
tlumik MIG wg sprzedajacego na Allegro dedykowany do RC36,
rura dolotowa i caly montaz robiony przez goscia z Konstancina (moto-wydech)
koszt tlumika ok 650zl
koszt montazu 150zl
czas montazu ok 2 godzin
dzwiek zajebisty, nie jest za glosny, nie przeskadza, brzmi pieknie
efekt koncowy ocencie sami

tlumik MIG wg sprzedajacego na Allegro dedykowany do RC36,
rura dolotowa i caly montaz robiony przez goscia z Konstancina (moto-wydech)
koszt tlumika ok 650zl
koszt montazu 150zl
czas montazu ok 2 godzin
dzwiek zajebisty, nie jest za glosny, nie przeskadza, brzmi pieknie

efekt koncowy ocencie sami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- binio
- klepacz
To dopiero poczatek upiekszania mojej Niuni
Mam jeszcze pare pomyslow.
Co do Crashpadow - szczerze mowiac nie wiem, zaraz sprawdze i napisze co i jak. Kupilem ja razem z nimi, nie wnikalem do tej pory w mocowanie i firme. Dopiero wczoraj sciagnalem serwisowke, bo szczerze mowiac nawet nie wiem gdzie sie zawieszenie reguluje
zaczynam nauke 
Za ciemno jest, jutro Ci rozkminie te crashpady.

Mam jeszcze pare pomyslow.
Co do Crashpadow - szczerze mowiac nie wiem, zaraz sprawdze i napisze co i jak. Kupilem ja razem z nimi, nie wnikalem do tej pory w mocowanie i firme. Dopiero wczoraj sciagnalem serwisowke, bo szczerze mowiac nawet nie wiem gdzie sie zawieszenie reguluje

Za ciemno jest, jutro Ci rozkminie te crashpady.
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Patrząc na MIG-a w moto Binio zauważam znaczną różnicę pomiędzy naszymi wydechami.Inny materiał z którego jest dolot,ale to jasne ktoś dorabial...Krutsza pucha i sporo większa srednica samej puchy. jakie ma oznaczenie...ja posiadam HA 163 do VFR rc 46 niestety zero informacji w necie na ten temat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- binio
- klepacz
Mi cos w tym moim nie pasuje jednak...
wizualnie jest kozacko, ale nie podoba mi sie jednak dzwiek...
jest za cichy
na poczatku bylo zajebiscie, wynikalo to z roznicy pomiedzy oryginalem a moim, ale teraz brakuje mi tego dzwieku podczas przyspieszania... sam nie wiem jak to okreslic
ostatnio na swiatlach zatrzymalem sie obok rzedowek gsxr liter, dwie blade suki i jedna f4i i az mi glupio bylo
narazie brak funduszy ale juz mysle nad czyms innym 
powaznie zastanawiam sie nad BOSem, slyszalem duzo niepochlebnych opinii o tej firmie ale z Youtuba filmik robi wrazenie
zaczynam odkrywac w sobie jakis pociag do szpanowania
wizualnie jest kozacko, ale nie podoba mi sie jednak dzwiek...
jest za cichy

na poczatku bylo zajebiscie, wynikalo to z roznicy pomiedzy oryginalem a moim, ale teraz brakuje mi tego dzwieku podczas przyspieszania... sam nie wiem jak to okreslic

ostatnio na swiatlach zatrzymalem sie obok rzedowek gsxr liter, dwie blade suki i jedna f4i i az mi glupio bylo

powaznie zastanawiam sie nad BOSem, slyszalem duzo niepochlebnych opinii o tej firmie ale z Youtuba filmik robi wrazenie

zaczynam odkrywac w sobie jakis pociag do szpanowania

- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Pociąg pociągiem,ale BOS-a nie polecam.Juz 3 VFR słyszałem na tym wydechu i niestety nie mam dobrych opini.Jest odrobine głosniejszy od oryginału,szybko zacznie brakować tego ,,hałasku,, sam wygląd jest kwestia gustu,ale te co ja znam i widze często to sa olbrzymie ,długie i cięzko je stabilnie zamontować.
Piszesz Binio ,ze nie podoba Ci sie dzwięk to dziwne bo MIg zazwyczaj pięknie i głosno gada.Duzo chrapliwego i głośnego basu typowego dla V4 u mnie jest nawet za głośny przy każdej prędkości go słysze nie mówiać o tych co za mna jada na wolnzch obrotach te poezja.W mieście nocą mam czasem wyzuty sumienia i naprawde niskimi obrotami się zadowalam ,aby nie być intruzem.Moze problem w tym,ze od rc36 jest to jednak inny silnik i ma inna wymiane gazow.
Filmikami na TuBIE sie raczej nie sugeruj,najlepiej w realu posluchac i podejmowac decyzje.
DODAM TYLKO,ZE POSIADAM SWOJ WYDECH DZIEKI BENITTO I JEGO NARZECZONEJ EDYCIE
Piszesz Binio ,ze nie podoba Ci sie dzwięk to dziwne bo MIg zazwyczaj pięknie i głosno gada.Duzo chrapliwego i głośnego basu typowego dla V4 u mnie jest nawet za głośny przy każdej prędkości go słysze nie mówiać o tych co za mna jada na wolnzch obrotach te poezja.W mieście nocą mam czasem wyzuty sumienia i naprawde niskimi obrotami się zadowalam ,aby nie być intruzem.Moze problem w tym,ze od rc36 jest to jednak inny silnik i ma inna wymiane gazow.
Filmikami na TuBIE sie raczej nie sugeruj,najlepiej w realu posluchac i podejmowac decyzje.
DODAM TYLKO,ZE POSIADAM SWOJ WYDECH DZIEKI BENITTO I JEGO NARZECZONEJ EDYCIE