Niebieska poswiata reflektorow determinuje o wyzszym statusie spolecznym wlasciciela pojazdu.Fazer72 pisze:moje światła w 46 świecą , że dymi sie z asfaltu - więc PO CO ?????
Nie wiedziales??
Zdro!
Tomek
Mialem ksenony i nigdy nikogo nie oslepily jak juz napisalem wczesniej wiec z szacuneczkiem jarass ale wg mnie Twoj komentarz do mnie jest nie na temat. Swoje zdanie juz napisalem a jakies tego typu przepychanki slowne zasmiecaja jedynie tematjarass pisze:Brawo. Wymyśliłeś wymówke godną prawdziwego motocyklisty, oczekującego wyobraźni i nieegoistycznego podejścia od kierowców samochodów.
nie bardzo rozumiem co ma znaczyc "wynalazek z allegro"Bialy pisze:gdy widzę samochód lub motocykl z takim wynalazkiem z Allegro
widze ze naczytales sie pierdół o zabach a teraz chcesz zarazic tym innych. Fabryczny xenon montowany w autach ma barwe 4300 dlatego jest taki "delikutaśny" ale bawy ciagna sie jeszcze przez 6000 8000 10000 12000 14000 a ze nie montuja ich seryjnie to juz nie są oryginalne nie? to są podróbki tylko dziwne bo niczym sie nie roznia od oryginałowBialy pisze:bo oryginalny ksenon ma ładną, delikatną i nienachalną barwę
to bardzo ciekawe forum musiało byc? forum milosnikow bajek o żabach?Bialy pisze:spierd**i sobie wizerunek tanią podróbką
kolejna skucha bracie, prawo gówno reguluje jesli chodzi o motocykle, a nawet jesli sie "łamie prawo" ( o boshe ja łamie prawo mam inne światełka co to bedzie) to policja nic z tym nie robi a skoro nic z tym nie robi to chyba nic strasznego, moze wiekszosc z was ma jakies przykre doswiadczenia z xenonami, ale kto sie raz przejedzie nie wroci do zwyklych zarowekBialy pisze:Prawo jasno reguluje warunki korzystania z takich świateł
Bialy pisze:nie darzę szczególną sympatią kierowców stosujących takie 'super patenty'
jak juz wspominalem nigdzie nie jest okreslone prawo posiadania czy nie xenonow w motocyklach, wiec takie rzeczy jak spryskiwacze czy autopoziom sa zbedne jesli masz odpowiednio ustawione swiatła, poza tym autpoziom dziala tylko podczas włączania pojazdu a nie w trakcie jazdyYaco pisze:Fabryczne xenony mają autopoziomowanie. Szybkie. Jeśli w waszych VFR macie takie to szacun.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości