Zimowa porą polerkę czas zacząć
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Powiem ci , że pieknie to wyglądaGacol pisze:Tak to u mnie wygląda.Zdjęcia nie są super jakości bo już robione dawno temu telefonem ale widać efekty

Napracowałeś sie chłopie ale efekt super. panienki bedą zdejmowały majtki przez głowę

Radio Kolor 103 FM
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
K&N - Exhaust Delkewic - White Lamp - White Indicators - Polished wheel rims -Carbon Mudguard - Bagster
- bodzioprince
- zadomowiony
- Imię: Bodzio
- Kontakt:
Według mnie to polerowanie to straszna huj...nia
Wypolerowałem korek wlewy przejechałem z 50 km motor postał ze 2 tyg w garaż i juz jakies badziewie wyskoczyło na nim.
I mało tego, ręczne polerowanie nie pomaga a jak zacznę to polerka robić to znów upierd..le cały motor.
A nie chce myśleć co by było jakbym felgi wypolerował.

Wypolerowałem korek wlewy przejechałem z 50 km motor postał ze 2 tyg w garaż i juz jakies badziewie wyskoczyło na nim.
I mało tego, ręczne polerowanie nie pomaga a jak zacznę to polerka robić to znów upierd..le cały motor.
A nie chce myśleć co by było jakbym felgi wypolerował.

- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
spokojnie, problem jest tylko z tą otwieraną częścią która jest chyba z jakiegoś innego aluminium. Ten okrąg ze śrubami mocującymi nie matowieje tak jak środek. Podobnie jest z felgami, uchwytami pasażera, setami, które świecą się do teraz, choć polerowałem we wrześniu.bodzioprince pisze:Według mnie to polerowanie to straszna huj...nia
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- RALF
- klepacz
- Imię: Rafał
Dzięki za opinie Panowie.
Udało mi sie wypolerować felgi 2szt za 260 pln
chciałem goscia polecać na forum,,,ale po trzech dniach polerowania załamał ręce i powiedział że nie podejmie się już nigdy takiej pracy...chyba,że za 700pln
Stwierdził ,ze felgi są z bardzo twardego stopu aluminium.
Golenie polerowałem sam -to nie taka ciężka praca.
Lubę spędzać czas przy picowaniu swojej czerwonej strzały więc to dlamnie przyjemność.
Udało mi sie wypolerować felgi 2szt za 260 pln

Stwierdził ,ze felgi są z bardzo twardego stopu aluminium.
Golenie polerowałem sam -to nie taka ciężka praca.
Lubę spędzać czas przy picowaniu swojej czerwonej strzały więc to dlamnie przyjemność.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Radio Kolor 103 FM
- DARAYAVAHUS
- pisarz
- michał RC 46
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
Pięknie wyglądają te felgi moja również czerwona więc już sobie Ją wyobrażam
W poprzednich motocyklach zawsze coś polerowałem od lag i rant felg po ramę,wahacz,półki itd.Całą sztuką jest przygotować odpowiednio powierzchnię do obróbki,najgorzej jak powierzchnia jest pokryta grubą warstwą lakieru proszkowego na dodatek po odkryciu okazują się wżery wtedy można się pochlastać tylko bez odpowiednich krążków i polerek jest ciężko naprawdę wiem co mówię,potem jest już z górki.Oczywiście efekt końcowy zależy od naszej dokładności.Komuś nerwowemu nie polecam tej roboty
Przy okazji polerujcie koniecznie w maskach z filtrem szkoda zdrowia.Pzdr

Czerwone najszybsze !