oryginalne linki maja chyba ten zapas
 oryginalne linki maja chyba ten zapasRC36 Projekt
Re: RC36 Projekt
bmx  oryginalne linki maja chyba ten zapas

oryginalne linki maja chyba ten zapasRe: RC36 Projekt
no to dobrze  To za miesiac wpakuje sobie porządną kiere
 To za miesiac wpakuje sobie porządną kiere 

UP. Ma ktoś pomysł co zrobić z kablami itd? Może rozkleić wiązke i te które są zbędne wywalić pod zadupek? Bo do odpalania i jazdy w sumie musi być aby ten  z czerwoną i czarną wtyczką. Po drodze box z bezpiecznikami a reszte moze by schować. Da rade tak?

Czemu nie można edytować własnych postów tylko musze pisac jeden pod drugim i teraz trzeci... ehh.. 
Założyłem lampe + kierunki, przymocowalem chlodnice, pochowalem kable i w sumie jest git jak na teraz. Zadupek ciagle ori. Latałem dzisiaj i szły pierwsze gumy. kupa w majtach... poszla mi dosc wysoko i odpuscilem manete bo sie balem ze na plecy pojde. jakieś pare metrów moze przejechałem hehe. ale dziwne uczucie...

Założyłem lampe + kierunki, przymocowalem chlodnice, pochowalem kable i w sumie jest git jak na teraz. Zadupek ciagle ori. Latałem dzisiaj i szły pierwsze gumy. kupa w majtach... poszla mi dosc wysoko i odpuscilem manete bo sie balem ze na plecy pojde. jakieś pare metrów moze przejechałem hehe. ale dziwne uczucie...
- 
				rafal223
- zadomowiony 
- Imię: Rafał
- województwo: dolnośląskie
To masz przed sobą długie godziny praktyk gumowania  polecam filmy instruktażowe, sporo pomagają.
 polecam filmy instruktażowe, sporo pomagają.

polecam filmy instruktażowe, sporo pomagają.
 polecam filmy instruktażowe, sporo pomagają.- ZioLek-82-
- klepacz 
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
spagetti ? 

nie wiemy co nas może jeszcze spotkać, nie wiemy kiedy może nas coś dopaść ..
Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
						Była:YAMAHA XJ 900 Diversion 95 /Są: HONDA CX 650 EURO 83r / HONDA VFR 800 FI 01r /
Już mam ogarnięte  zaizolowałem luźne wtyczki, i pochowałem wszystko za "czachą".  A box z bezpiecznikami po prawej stronie we wnęce między ramą góra dół.
 zaizolowałem luźne wtyczki, i pochowałem wszystko za "czachą".  A box z bezpiecznikami po prawej stronie we wnęce między ramą góra dół.

zaizolowałem luźne wtyczki, i pochowałem wszystko za "czachą".  A box z bezpiecznikami po prawej stronie we wnęce między ramą góra dół.
 zaizolowałem luźne wtyczki, i pochowałem wszystko za "czachą".  A box z bezpiecznikami po prawej stronie we wnęce między ramą góra dół.Re: RC36 Projekt
ja chciałem mieć bezpieczniki "pod ręką" dlatego ciąłem całą instalacje .W związku ze zmiana całego tyłu mam je teraz pod siedzeniem łatwo dostępne,Z instalka jest o tyle ciężko że przy budowaniu własnego sprzęta trzeba z góry określić każdy element obwodu instalacje bo inaczej przerąbane są później doróbki na gotowym sprzęcie.Największe przeróbki to są skrzynka bezpieczników i układ zapłonowy reszta mniej więcej pasuje pod każdy zadup i przód

Chwilowo wygląda jak kupa  

Przyszedł mi zadupek już,ale jeszcze nic nie dłubałem. No i kierownice na bank trzeba przerobic bo ta wygląda tragicznie. Clipy pod półką vs risery + kierownica naked?

Przyszedł mi zadupek już,ale jeszcze nic nie dłubałem. No i kierownice na bank trzeba przerobic bo ta wygląda tragicznie. Clipy pod półką vs risery + kierownica naked?

Mały UP po zimie (w sumie jeszcze trzyma...) 
Póki co moto dostało lampe w stylu naked i kierunki w nieco retro stylu. Zamówiłem też pompy hamulca i sprzęgła pseudo sportowe (te takie ze zbiorniczkami na które ludzie nakładają "powerbandy" haha ). Wstępnie za tydzien - dwa cisne do gościa dłubać zadupek, potem zmienić uszczelniacze w lagach, ale kasa się kończy.
W międzyczasie urodził się pomysł żeby na przód założyć jakąś półowiewke tzn. samą czache bez boczków i pługa i zegary od CBR 900RR SC28. Pod to wszystko wystrugac jakiś mini stelaż. PRoblem w tym, że nie bardzo wiem jaką czache dobrać. Wisi mi pomysł z przodem od ducati 748, ale lampy to koszt 600-800zl /używki. Czacha 250 z laminatu nowa do lakierowania. Ewentualnie zastanawiam się nad kupieniem torówki i zamontowaniem w niej 2 soczewek pionowo o ile sie zmieszczą. Chyba, że ma ktoś czache od sporta z lampą w dobrej kasie. Chce żeby było to coś bez długich boków. Czylic coś w stylu Fazer, SV, ducati 748 itd.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6531_o.jpg
Coś w tym stylu (tu jest od ducati, ale to torówka bez lamp)
Obecnie stoi tak :

Póki co moto dostało lampe w stylu naked i kierunki w nieco retro stylu. Zamówiłem też pompy hamulca i sprzęgła pseudo sportowe (te takie ze zbiorniczkami na które ludzie nakładają "powerbandy" haha ). Wstępnie za tydzien - dwa cisne do gościa dłubać zadupek, potem zmienić uszczelniacze w lagach, ale kasa się kończy.
W międzyczasie urodził się pomysł żeby na przód założyć jakąś półowiewke tzn. samą czache bez boczków i pługa i zegary od CBR 900RR SC28. Pod to wszystko wystrugac jakiś mini stelaż. PRoblem w tym, że nie bardzo wiem jaką czache dobrać. Wisi mi pomysł z przodem od ducati 748, ale lampy to koszt 600-800zl /używki. Czacha 250 z laminatu nowa do lakierowania. Ewentualnie zastanawiam się nad kupieniem torówki i zamontowaniem w niej 2 soczewek pionowo o ile sie zmieszczą. Chyba, że ma ktoś czache od sporta z lampą w dobrej kasie. Chce żeby było to coś bez długich boków. Czylic coś w stylu Fazer, SV, ducati 748 itd.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6531_o.jpg
Coś w tym stylu (tu jest od ducati, ale to torówka bez lamp)
Obecnie stoi tak :

- Niron
- klepacz 
- województwo: lubelskie
więc teraz tak to Twoje ustrojstwo wygląda   ja bym zegarów nie ruszał żeby potem się nie okazało że coś w nich nie działa, trochę modów poczyniłeś więc i kasy poszło na to, jakoś do tego przodu z ducati nie mam przekonania, te wielkie lampy z sc 28? nie podobują mi się, jaleprzy jak dla mnie jest pomysł z czachą z fazera lub torówki z soczewkami,ja  szedł bym w tą stronę.
 ja bym zegarów nie ruszał żeby potem się nie okazało że coś w nich nie działa, trochę modów poczyniłeś więc i kasy poszło na to, jakoś do tego przodu z ducati nie mam przekonania, te wielkie lampy z sc 28? nie podobują mi się, jaleprzy jak dla mnie jest pomysł z czachą z fazera lub torówki z soczewkami,ja  szedł bym w tą stronę.

ja bym zegarów nie ruszał żeby potem się nie okazało że coś w nich nie działa, trochę modów poczyniłeś więc i kasy poszło na to, jakoś do tego przodu z ducati nie mam przekonania, te wielkie lampy z sc 28? nie podobują mi się, jaleprzy jak dla mnie jest pomysł z czachą z fazera lub torówki z soczewkami,ja  szedł bym w tą stronę.
 ja bym zegarów nie ruszał żeby potem się nie okazało że coś w nich nie działa, trochę modów poczyniłeś więc i kasy poszło na to, jakoś do tego przodu z ducati nie mam przekonania, te wielkie lampy z sc 28? nie podobują mi się, jaleprzy jak dla mnie jest pomysł z czachą z fazera lub torówki z soczewkami,ja  szedł bym w tą stronę.„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
Niron, zapomniałem, że Ty na VFR się miałeś przesiadać z F3, a tu niespodzianka na forumie hehe.

- Niron
- klepacz 
- województwo: lubelskie
przesiadłem się to i na forum jestem, bardzo pomocnym zresztą  ale widzę że Tobie dalej zapału nie braknie do modzenia przy moto, a miałeś sprzedawać
 ale widzę że Tobie dalej zapału nie braknie do modzenia przy moto, a miałeś sprzedawać  

ale widzę że Tobie dalej zapału nie braknie do modzenia przy moto, a miałeś sprzedawać
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
coś tam się dzieje. Kur... wyrobiłem srube od spodu lagi. To jest teraz mój problem. W jednym poszła w drugim katastrofa. albo zmienie ten cieknący tylko a drugi zostawie poki nie cieknie, albo rozwiercic i sie pierdzielic z tym... a może goleń od f2/f3 podejdzie do 91? zaraz zapytam ludzi.