regulowane podnozki...
- arkadius9
- teksciarz
- województwo: poza granicą Polski
Re: regulowane podnozki...
Dzieki Puzon za opis swoich doswiadczen..napisalem do goscia czy ma tez inne dlugosci...znalazlem jeszcze u innego sprzedawcy..podnozki do tylu 50mm...wiec moze i dla kierowcy znajda sie inne..tak czy tak chyba sie zdecyduje..
arkadius9 zamawiałeś te podnóżki?? ja się orientowałem i w PL można kupić podobne za ok. 350zł same mocowania plus ok 100 podnóżki więc wychodzi 450!! a w servisie Hondy mają na zamówienie komplet za 500 zeta!! Za taką cenę jak na Ebayu to ja byłbym chętny ale nigdy nie zamawiałem na Ebayu i nie wiem jak to zrobić.. 

- arkadius9
- teksciarz
Hej Tomek..podnozki juz zamowilem..jesli chodzi o ebay to prosta sprawa.trzeba tylko konto zalozyc i powiazac z nim karte platnicza..chetniebym ci pomogl ale mieszkam w anglii i nawet gdybym zamowil drugi komplet na swoje konto to i tak przesylka ode mnie do ciebie podniesie koszt..ale jeslibys potrzebowal pomocy jestwm do uslug..ja poki co czekam na przesylke..hehe zobaczymy jaki da to efekt..
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Zrób foty i pokaż jak założysz. Ja poczekam na motobajzel we Wrocku jak tam nie dostanę to będę zamawiał przez neta.
- arkadius9
- teksciarz
Bez problemu...jak tylko zamontuje pochwale sie fotkami
arkadius9 a ile wyszło razem z przesyłką i lak długo trzeba czekać??? sezon się zaczyna i trzeba coś pomyśleć nad tymi podnóżkami. W sumie dziwi mnie że ktoś tego nie sprowadza i nie sprzedaje np. na allegro bo pewnie ze sporym zarobkiem i tak byłby popyt.
- harmonista
- zadomowiony
- Imię: Rafał
- województwo: śląskie
Podana aukcja to akurat licytacja ale na "kup teraz" z przesyłką na innych wychodzi coś ok 200zł przy średnim kursie funta 5zł. Jakby ktoś potrzebował zamówić a nie ma konta to służę pomocą 

harmonista ja nie jestem "oblatany" na ebayu a za kwotę około 200 zeta jestem chętny, proszę o pomoc jak to trzeba zamówić...
- harmonista
- zadomowiony
Trzeba mieć konto na ebay i najlepiej na paypal. Na ebay kupujesz a paypal to system płatniczy, takie wirtualne konto, na które przelewasz pieniądze ze swojego konta, a później płacąc z paypal masz automatycznie przeliczane na inne waluty. Może kilka groszy drożej ale wygodniej i bezpieczniej. Te podnóżki wysyłane są z Chin. Przesyłka trwa jakieś 3 tygodnie, max miesiąc. Mi na jakieś może z 30 - 40 przesyłek z chin jedna nie doszła, też trzeba się z tym liczyć. Poza tym jest jeszcze cło i podatek vat. Ja nigdy nic nie płaciłem. Najlepiej wybierać przedmioty, których wartość jest mała a przesyłka droga bo to od wartości przedmiotu jest wszystko opłacane jeśli zajdzie taka konieczność. Czasem przychodzi jakieś pismo z poczty celem wyjaśnienia ale opisywałem co i jak i nie płaciłem ani razu ale w razie "W" trzeba doliczyć koszty chyba ok 20%, dokładnie nie wiem. To chyba tyle w skrócie.
harmonista.... dla mnie nadal to czarna magia.... a gdybym Ci przesłał kaskę to jest możliwość żebyś mi zamówił??
- harmonista
- zadomowiony
Przeliczę to po aktualnym kursie na Paypal i jak coś to mogę Ci to zamówić. Co do szczegółów pisz na PW.
- arkadius9
- teksciarz
Ja zaplacilem na innej aukcji 30funtow wszystko razem...teraz pozostaje czekac na przesylke
Aukcja którą przedstawił harmonista to 32,80 funta ale nie wiem czy to jest z przesyłką czy bez....
- harmonista
- zadomowiony
Bez przesyłki. Z przesyłką jest coś koło 40.
arkadius9 wrzuć linka, z którego kupowałeś.
arkadius9 wrzuć linka, z którego kupowałeś.